Läppstiftstips & glam från FÄRG

2018-03-22

FÄRG har här skapat en snygg glamourös look med hjälp av deras sminkprodukter. Basen är lagd med deras Mineral Liquid Powder Foundation i nyansen Almond, tillsammans med Mineral Powder Foundation i Nordic Spring Golden och Loose Powder i Pale Beige.

Som bronzer har man använt Mineral Powder Foundation i Nordic Summer Glow och Contouring Palette, Light för att definiera ansiktets konturer. Rougen är lagd med Matte Hyperflex Shadow i nyansen Solkysst och man har använt deras skimmerskugga i nyansen Wild Champagne som highlighter.

Ögonbrynen har de skapat med Matte Hyperflex Shadow i Nougat och Peppar, och ögonskuggan är lagd med nyanser från Contouring Palette, Light tillsammans med samma produkt som för highlighter. De har även gjort en vacker eyeliner med deras Wing it Gel Liner.

Läpparna har de definierad och fyllt i med Lipliner Kiss Proof i nyansen Bogotá och för glans har man adderat deras läppglans i nyansen Big Boss.

Tips för läppstift!

När man använder läppstift i en stark färg som till exempel röd är det väldigt viktigt att tänka på konturerna. Det som kan hända med ett krämigt läppstift är att det "blöder ut" i konturerna - det betyder att färgpigment flyttar sig och glider ut i de små små "rynkor" som vi alla har runt läpparna. Därför är FÄRGs bästa tips för läppstift att ha en läppenna som matchar ditt läppstift som du applicerar längs läppkonturerna innan du applicerar ditt läppstift - och stiftet applicerar du inte hela vägen ut till konturerna, utan bara nästan. Då behöver du inte oroa dig för att läppstiftet blöder ut.

Lipliner Kiss Proof har en extrem hållbarhet och är därför perfekta om du vill hålla perfekta konturer hela dagen. Dessutom kan du applicera dem över hela läpparna och bära pennan själv för att få ännu bättre hållbarhet än med ett vanligt läppstift.