Så fixar du bröllopsfrisyren med TONI&GUY

2018-05-03

Ska du gifta dig men har liten budget? Då tänkte vi tipsa om hur du kan göra en enkel men elegant håruppsättning själv! Även om vi absolut tycker att du bara ska njuta av dagen och låta andra ta hand om dig...

Börja med att ha håret utsläppt och locka det med hjälp av ghd Curve Classic Curl Tong. Om du har möjlighet så sätt gärna upp lockarna med en hårklämma, men det viktigaste är att du låter lockarna svalna ett tag så vänta 30-60 minuter innan du börjar borsta ur dem.

Borsta sedan ur lockarna försiktigt och spraya i saltvattensprayet TONI&GUY Casual Sea Salt Texturizing Spray, för att få en härlig textur på håret.

Ta sedan slingor av hår längst fram vid ansiktet, tupera dem lätt på undersidan genom att använda en kam och dra mot håret i motsatt riktning.

För sedan slingorna bakåt och snurra dem lite om önskat, fäst dem sedan med hårnålar. Här väljer du själv om du vill att slingorna ska dra åt hårdare bakåt eller lite lösare.

När du fäst önskat antal slingor bakåt, kan du applicera några droppar av TONI&GUY High Shine Serum Drops för att ge håret lite extra glans och spraya lite TONI&GUY Body Amplify Creation Hairspray som sista finish för att håret ska hålla sig fint hela kvällen. Som en extra touch kan du addera en fin rosett eller något annat fint hårsmycke - det kommer lyfta hela frisyren!

Voilá! En enkel men elegant frisyr som passar perfekt till bröllopsfesten! Det är en idealisk frisyr för dig som har liten budget och ska göra ditt hår själv, eller ber en vän. Den passar även dig som gäst!