Så fixar du naturliga ögonbryn

2018-08-22

Vi har tidigare nämnt att vi smygtittat på höstens trender, framförallt från catwalks och kommer ge er några tips på några trender vi tror vi kommer se mer av i höst. Det här inlägget handlar om naturliga bryn, något vi sett tidigare i år och som verkar följa med i höst. Ingrid visar nedan hur hon fixar sina bryn för en så naturlig look som möjligt!

Ingrids tips för fylliga, naturliga bryn

"Mitt tips för att få så fylliga bryn som möjligt är att sluta plocka och börja spara (om man kan)! Jag slutade plocka mina bryn för över ett år sen, jag tog bara vissa strån som hamnade på vift. Sen är det bra med ett bra brynserum, t.ex Lashfood Browfood Natural Eyebrow Enhancer. Jag fyller också i de glesa partierna med en brynpenna och fixerar dem med lite genomskinlig bryngel."

Ingrids brynrutin
Ingrid börjar med att borsta sina bryn med Sigma Brow & Lash Brush - E80. Sedan fyller hon i de glesa partierna med Anastasia Brow Wiz Skinny Brow Pencil i nyansen Ebony. Hon är lätt på handen när hon fyller i för att få en naturlig look.

Slutligen använder hon NYX PROFESSIONAL MAKEUP Control Freak Eyebrow Gel som är en genomskinlig bryngel för att fixera brynen så de håller sig på plats ordentligt hela dagen.