Skapa spastämning hemma med FOREO!

2018-09-26

FOREO har under bara det senaste halvåret utökat sitt sortiment med ytterligare 2 innovativa ansiktsprodukter, nämligen rengöringsborsten LUNA fofo och smartmaskverktyget UFO. Tillsammans utgör de en riktig drömduo för huden! Nedan har vi tagit fram en enkel guide för en återfuktad, strålande och smidig hud som är preppad inför hösten och det kallare vädret som den bär med sig.

FOREO LUNA fofo

Vi börjar med LUNA fofo. Denna revolutionära ansiktsrengöringsborste hjälper dig att lära känna din hud ordentligt för att uppnå ett skräddarsytt resultat. Den är utrustad med avancerade hudsensorer som analyserar hudens tillstånd i realtid för att automatiskt anpassa din rengöringsrutin efter just din huds behov. LUNA fofo passar alla hudtyper och finns i 7 olika färger.

Börja med att ladda ned FOREOs app (finns för IOS och Android), anslut din LUNA fofo till appen och följ instruktionerna för att göra din hudanalys. Använd valfri ansiktsrengöring (tänk på att inte använda en rengöring med korn) tillsammans med din LUNA fofo och på bara några minuter så har din hud fått en djuprengöring speciellt anpassad för din hud. Nästa steg är FOREO ufo!

FOREO UFO

Vi har tidigare berättat mer ingående om hur tidigare berättat mer ingående om hur UFO fungerar fungerar och i det här inlägget tänkte vi ge en kortare summering samt ge våra bästa tips på hur du använder detta avancerade smartmaskverktyg. Ufo kombinerar speciellt anpassade och aktiverade sheet masks i mikrofiber, med Hyper-Infusion-teknologi (värme, kyla och T-Sonic-pulseringar) samt LED-ljusterapi för en hemmabehandling på professionell nivå. UFO är verktyget som tar dina 20 minuter av sheet-masking till en lyxig spabehandling hemma på bara 90 sekunder.

Den må vara avancerad men den är otroligt enkel att använda. Precis som med LUNA fofo ovan använder du dig av FOREO's app; parkoppla den med din UFO och följ instruktionerna. Några minuter senare och din hud känns som ny!

Om du är ute efter en rejäl fuktboost såhär inför kommande kalla årstider är UFO Mask H2Overdose en fantastisk mask att satsa på. På bara 2 minuter får din hud maximalt med fukt och lämnas mjuk, smidig och balanserad. Den kombinerar en högkoncentrerad blandning av aktiva ingredienser, bl.a hyaluronsyra som kan hålla upp till 1000 gånger sin egen vikt för att återfukta huden ordentligt, samt Ceramide 3 som upprätthåller fuktnivåerna. H2Overdose ingår i serien Advanced Skin Collection som består av 5 olika varianter.

Kombinera UFO och LUNA fofo och du har den ultimata hudvårdsrutinen, anpassad speciellt efter just din hudtyp!