Swedish Beauty Awards 2018

2018-04-05

Swedish Beauty Awards, Sveriges största och mest prestigefyllda tillställning för skönhet och kosmetik, arrangeras varje år av KoHF (Kosmetik- och hygienföretagen). KoHF är branschorganisationen för företag som importerar, tillverkar och marknadsför kemisk-tekniska produkter som kosmetik och hygienprodukter, tvättmedel samt rengöringsmedel i Sverige. Swedish Beauty Awards är en oberoende branschtävling, förkortat SBA, som arrangeras för att samla skönhetsbranschen i Sverige och framförallt för att uppmärksamma samt belöna de produkter som utmärkt sig mest under året som gått. Spana in de nominerade produkterna här!

Vi på eleven är stolt huvudsponsor! För elfte året i rad arrangeras SBA och vi på eleven kan stolt meddela att vi är huvudsponsorer för tillställningen. Vi på eleven har sedan starten 2004, hela 14 år sedan, jobbat med kvalitativa, äkta produkter och som auktoriserad återförsäljare vill vi premiera en seriös bransch med schyssta villkor där leverantör och produkt står i fokus. Att skönhetsprodukterna du köper ska vara äkta och av hög kvalitét har alltid varit viktigt för oss och vi tycker det är extra viktigt att lyfta i år då vi befinner oss i en tid då både information och urval växer dagligen.

Vi på eleven ser verkligen fram emot att träffa alla duktiga leverantörer och kollegor inom skönhetsbranschen som tillsammans ser till att det är en trygg plats för alla konsumenter. Vi ser också fram emot att ha en rolig kväll med lite dans, god mat och mingel givetvis!

Vi har frågat vår marknadsansvarige Ingrid Bellman, som även kommer rapportera och intervjua vinnarna under kvällen, om vilka produkter som är "must haves" inför förberedelserna av hår och makeup inför galan:
"En bra grund som är väl rengjord och preppad med glowprodukter. Sedan en hållbar bas, foundation och puder som håller hela natten samt en vattenfast mascara plus ett läppstift som inte kladdar! Som avslut ett hårspray, ett makeup setting spray samt en härlig vårdoft!

Jag själv kommer grunda med Yves Saint Laurent Touche Éclat Blur Primer i nyansen Original för att jämna ut, förbereda och ge lyster till huden. Ovanpå det lägger jag Sensai Flawless Satin Foundation SPF 20 som är lätt, krämig, lystergivande och precis lagom täckande och för att fixera pudrar jag över By Terry Hyaluronic Hydra-Powder. Jag använder sedan min favoritbronzer the Balm Bahama Mama Bronzer för att definiera och ge huden en solkysst look, en gnutta Milani Baked Blush i Dolce Pink för lagom rosiga kinder och för perfekt glow givetvis highlightern the Balm Mary-Lou Manizer.

På ögonen gör jag en lätt sotning med The Balm Meet Matt(e) Trimony Palette, och från samma palett tillsammans med en snedskuren pensel definierar jag mina ögonbryn. Sensai Mascara 38°C Volumising blir mascaravalet för kvällen då den sitter som berget och ger glamourös volym till fransarna, men som ändå är enkel att tvätta bort när jag kommer hem. Eftersom glans är vårtrenden på läpparna i år så kommer jag nog att köra på min favorit Clarins Instant Light Natural Lip Perfector som ger lite färg med härlig glans och 3D-skimmer!"

Ingrid Bellman, marknadsansvarig på eleven.se.

Se till att följa oss på Facebook då vi kommer sända live från galan där! Vi kommer även att kontinuerligt uppdatera vår instagram under kvällen så glöm inte bort att följa oss där också.