Topplista: Bästsäljarna 2018

2018-12-19

Snart firar vi in det nya året. Men innan dess så tar vi en tillbakablick på vilka produkter som sålde bäst 2018. Här är hela listan på årets måste-ha-produkter!

Snart firar vi in det nya året. Men innan dess så tar vi en tillbakablick på vilka skönhetsprodukter som sålde bäst 2018. Här är hela listan på årets måste-ha-produkter!

Olaplex Hair Perfector No.3
Inte konstigt att denna guldprodukt kammar hem första placeringen! Olaplex är nämligen torrt och skadat hårs räddare i nöden. Med sin unika sammansättning återskapas hårets egna svavelbindningar och resultatet blir ett starkare och friskare hår med mer långlivat färgresultat. Ett måste hemma i badrumsskåpet!

Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo
Underbart schampo som snällt rengör ditt hår och hårbotten utan att torka ut eller orsaka irritation. Dessutom innehåller det Oleanolic Acid som verkar förebyggande på håravfall. Ett extra plus är att det är fritt från sulfater och parabener och är gjort av 100% naturliga ingredienser, så att du får ett naturligt vackert hår.

Mario Badescu Drying Lotion
Detta har varit en storsäljare sedan lanserade Mario Badescu i Sverige 2007. Denna fantastiska produkt trollar bort finnar över natten. Den är framtagen med en blandning av calamine och salicylsyra och en liten applicering av denna lotion på problemområdet kommer att hjälpa dig få bukt med finnen på ett kick!

FOREO LUNA Mini 2 Rengöringsborste, Pearl Pink
Rengöringen är det viktigaste steget i din hudvårdsrutin. Med pulseringar rengör FOREO LUNA mini 2 huden på djupet och har åtta justerbara lägen. Eftersom den är gjord i silicon är den ultrahygienisk, vilket gör att den håller sig fräsch mycket längre. Dessutom är ju just denna nyans så härlig!

Clarins Beauty Flash Balm
Det är inte för inte som denna kräm kallas för "askungekräm". Denna ljuvliga ansiktskräm hjälper nämligen till att fräscha upp huden och ta bort tecken på trötthet genom att ge ansiktsdragen en omedelbart piggare, mjukare och ungdomligare look. Den ger ett långvarigt och vackert makeup-resultat. Perfekt om har en lång dag och kväll framför dig!

Pixi Glow Tonic
Pixi Glow Tonic är ett härligt ansiktsvatten med en peelande effekt som ger huden en strålande glöd! Denna omtalade toner exfolierar huden varsamt för att framhäva hudens naturliga lyster samtidigt som den ger en fastare känsla. Ett extra plus för den ljuvliga doften. En riktig måste-produkt för dig som önskar ett härligt glow.

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution
Denna mirakelprodukt ger en effektiv djupgående peeling som tar bort orenheter och ger huden mer lyster. Produkten innehåller AHA (30%) och BHA (2%). AHA exfolierar hudens yttersta lager för att ljusa upp och jämna ut hudytan och BHA motverkar tilltäpptheter. Vid kontinuerlig användning av peelingen förbättras ojämn hudstruktur och fina linjer minskar.

Shiseido Makeup Eyelash Curler
Vem behöver lösögonfransar när man har den här ögonfransböjaren? Den fångar fransarna ordentligt vid roten och lämnar dem vackert böjda med riktig wow-faktor. Den kantfria designen förhindrar även att fransarna kläms vid användning.

By Terry Hyaluronic Hydra-Powder
Som photoshop - fast på burk! Detta puder har en ultrafin textur som mjukt bäddar in huden och ger en sidematt finish samt illusionen av naturligt felfri hy. Dessutom har det hudvårdande egenskaper och verkar fuktgivande, slätar ut porer och fina linjer samt förebygger glans. Du kan använda pudret på flera olika sätt; som finishingpuder för att fixera makeupen, som primer innan makeup eller pudra över din nattkräm för att kapsla in fukten ordentligt.

Holika Holika 3 Seconds Starter Hyaluronic Acid
Detta serum skulle kunna beskrivas som Resorb fast för huden. Huvudingrediensen hyaluronsyra håller huden återfuktad vilket är en nödvändig komponent för att huden ska hålla sig ungdomlig längre. Fuktfattig hud blir torr och stram och man får ofta synliga fina linjer och rynkor som en följd. Denna fuktbomb till serum tas snabbt upp av huden och gör den både smidigare och mjukare samt främjar ett bättre upptag av resterande hudvårdsprodukter.