Topplista: Hårvård

2019-11-08

Så här under årets kalla månader kan ditt hår behöva lite extra kärlek och omtanke. Här är en lista på produkterna som säljer bäst just nu så att du kan hitta dina nya hårhjältar under Black Friday.

harvard-liten.jpg

Olaplex No6 Bond Smoothing Duo

Det här är verkligen torrt och slitet hårs räddare i nöden. Med sin unika sammansättning återskapas hårets egna svavelbindningar och resultatet blir ett starkare och friskare hår med mer långlivat färgresultat. Detta kit innehåller schampo och balsam.

Maria Nila Head & Hair Heal Duo Big

Nu på vintern är det många som får torrt och livlöst hår. Då kan den här duon med schampo och balsam vara just vad du behöver. Den hjälper till att vårda torrt hår och reducerar samt förebygger mjäll. Bäst av allt är att den kommer i stor storlek så att den räcker hela långa vintern.

SACHAJUAN Dry Shampoo Mousse

Ibland behöver man fräscha upp håret men har inte tid eller möjlighet att tvätta det. Då är det här torrschampoot perfekt! Förutom att håret känns renare blir det även glansigare och får mer textur. Dessutom utan att lämna några spår efter sig.

The Ordinary 100% Cold-Pressed Virgin Marula Oil

Denna vårdande olja kan användas både i håret och på kroppen. Oavsett var du använder den ger den fin lyster och verkar återfuktande. Perfekt att stoppa ner i resväskan om du inte vill ta med dig för många produkter på resan.

Uniq One All in One Hair Treatment Coconut

Den här multiprodukten har varit en älskad bästsäljare ända sedan 2011. Och det är inte så konstigt med tanke på att den har hela tio fantastiska egenskaper. Bland annat förebygger den kluvna toppar, vårdar torrt och skadat hår, ger mer volym, reducerar frissighet och mycket mer.

Maria Nila Colour Care Colour Refresh, 0,20 Pearl Silver

Gula toner är blonda hårs fiende. Det här kraftfulla vapnet hjälper till att bekämpa dem samtidigt som det skyddar och gör ditt blonda hår mjukare. Ett måste för alla blondiner.

Lee Stafford Hair Growth Treatment Mask

Sparar och sparar du ditt hår men aldrig får de där långa lockarna? Då kommer den här produkten att ta dig ett steg närmre ditt drömhår. Denna intensivbehandling förbättrar ditt hårs kvalité genom att stärka, vårda och reducera kluvna hårtoppar, så att ditt hår kan växa sig långt och friskt.

Fanola No Yellow Shampoo

Ytterligare en produkt som tar bort gula toner i ljusa hår. Detta neutraliserande silverschampo innehåller djupvioletta pigment och passar dig med naturligt blont hår och dig med slingat eller helblekt hår. En riktig livräddare för blondiner.

ghd Gold Professional Styler

Det här är mer än en plattång, det här är plattången med stort P. Gold professional styler är en uppdaterad version av Gold V Styler och har ännu bättre prestanda och teknologi för enklare och smidigare styling och som ger ännu bättre resultat.

Cera Wand

Undrar du också hur man får till de där drömlockarna? Det är det här som är hemligheten! Cera Wand är en konformad locktång som finns i olika storlekar och som gör att du kan skapa vackra lockar i olika storlekar och stilar. Nu kan du också kan få lockarna som du drömmer om.