Topplista: The Ordinary

2018-07-24

The Ordinary har landat hos eleven! Många har tidigare shoppat det superhypade varumärket direkt från varumärkets hemsida, men nu behöver du inte längre vänta på långa leveranser från Storbritannien - nu kan du få hem dem snabbt från vårt lager i Sverige.

The Ordinary har landat hos eleven! Många har tidigare shoppat det superhypade varumärket direkt från varumärkets hemsida, men nu behöver du inte längre vänta på långa leveranser från Storbritannien - nu kan du få hem dem snabbt från vårt lager i Sverige.

Vad är The Ordinary?

The Ordinary erbjuder en serie produkter under ständig utveckling som använder etablerade, effektiva och kliniska teknologier där man fokuserat på prissättning och ärlig kommunikation i hudvård. The Ordinary skapades för att hylla integritet i sin mest ödmjuka och sanna form och deras löfte är banbrytande, inte i de etablerade teknologier som används, utan i sin ärlighet och integritet. Man tog fram The Ordinary för att inte låta vanliga teknologier få förkläs som innovationer. Kort sagt kan man säga att The Ordinary är "kliniska formuleringar med integritet".

Många av oss på eleven har sedan tidigare älskat The Ordinary's produkter och vi tänkte därför här gå igenom några av våra absoluta favoriter från märket - och som vi vet att The Ordinary-fans älskar också. Alla produkter nedan är veganska och Cruelty Free.

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%

Vi börjar med The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% som är idealisk för dig som vill jobba med blemmor, tilltäpptheter och få en balans i talgproduktionen. Den innehåller Niacinamide (Vitamin B3) som jobbar mot just dessa delar.

The Ordinary "Buffet"

Detta multi-peptidserum är en allt-i-ett-behandling för dig som vill jobba mot ålderstecken. Den kombinerar nämligen ett omfattande utbud av väldokumenterade, avancerade teknologier för att behandla flera ålderstecken samtidigt. Den hjälper t.ex till att jämna ut, reducera synbarheten av fina linjer och rynkor, återfuktar och borstar hudens kollagensyntes.

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution

Den här produkten är verkligen ett måste-ha! Det är en 10-minuters exfolierande ansiktsbehandling som med 30% AHA-syror och 2% BHA-syra hjälper till att exfoliera huden på djupet samtidigt som den förebygger tilltäpptheter, ökar hudens lyster och jämnar ut hudstrukturen. Den har en pH-nivå på ca 3.6. Den är verkligen röd i nyansen, även när den applicerats på ansiktet, vilket gör att den ser lite extra häftig ut.

The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil

Denna härliga olja är baserad på 100% kallpressad, ekologisk nyponfröolja och hjälper till att reducera synbarheten av ålderstecken men funkar för alla hudtyper. Den har en naturlig doft, väldigt subtil, som kan uppfattas som att produkten skulle kunna vara gammal men så är inte fallet, den är bara oraffinerad.

The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer

Vi måste bara nämna denna lätta, serumliknande primer! Den hjälper till att öka spridbarheten för efterföljande makeup, vilket i sin tur gör att resultatet blir jämnt och naturligt - särskilt för en torr hy och vid ögonen. Den lägger sig jättefint på huden likt en tunn och återfuktande slöja och ger en naturligt "dewy" look.