Topplista: Våra outletfavoriter

2018-08-30

Hösten närmar sig och vi behöver göra plats för alla härliga höst- och vinternyheter som kommer! Därför tänkte vi tipsa dig om att spana in vår outlet där du hittar skönhetsprodukter med upp till 70% rabatt. Här nedan tipsar vi om 5 st outlet-favoriter!

NIOD Survival 0

Ett serum med hela fyra skyddande system med tekniker för att hjälpa till att skydda huden mot miljö- och livsstilsrelaterade angrepp. Den är fri från alkohol, silikoner, nötter och gluten - dessutom är den vegansk. Du applicerar ett generöst lager på kvällen för att hjälpa till att stödja hudens skydd mot miljörelaterad påfrestning. Observera dock att den inte innehåller SPF, så glöm inte SPF på morgonen. I skrivande stund får du 20% rabatt på denna produkt.

Sigma It Girl Brush Set

Sminkborstarna man bara måste ha! Detta ultimata kit innehåller tre sminkborstar från det populära varumärket Sigma Beauty, idealiska för att skulptera och highlighta ansiktet. Du får en contour-borste, en highlighterborste samt en kabukiborste idealisk för "baking". I skrivande stund får du 20% rabatt på denna produkt.

Pixi Glow Tonic To-Go

Här har man samlat allt som man älskar med den populära Pixi Glow Tonic i en burk med blötlagda pads, för att du enkelt ska kunna ha med dig din favorittoner överallt. Din hud exfolieras och får en strålande glöd! I skrivande stund får du 20% rabatt på denna produkt.

E Nature Squeeze Green Watery Sheet Mask Set

En sheetmask fullmatad med fukt för att lämna din hud smidig, mjuk och med optimal fuktnivå! Den är perfekt för dig med känslig och torr hy då den endast innehåller naturliga ingredienser vilket gör den väldigt skonsam. I skrivande stund får du 20% rabatt på denna produkt.

Revlon ColorStay Gel Envy Nail Enamel, Long Shot

Detta nagellack ger salongskvalitét med glansfull finish. Just Long Shot är en varm orange/röd nyans som passar perfekt för hösten! I skrivande stund får du 40% rabatt på denna produkt.

Observera att pris kan ändras, produkterna kan ta slut i lager och/eller utgå.