Vi lanserar ett nytt spännande varumärke!

2018-03-27

Men frågan är vilket? Detta exklusiva och lyxiga varumärke som döljer sig under duken på bilden är grundat av en känd skönhetsprofil och kändisfrisör. Med den allra kräsnaste kunden i åtanke har man tagit fram nytänkande, innovativa produkter med fokus på både val av ingredienser och förpackning.

Detta varumärke är otroligt lyxigt och man har inte kompromissat på kvalitét i något led. T.ex så brukar man ju säga "Döm boken på omslaget" men det är precis vad skaparna bakom detta glamourösa hårvårdsmärke vill att du ska göra för för dem är förpackningen ett omedelbart tecken på vad deras kund har för förväntningar på varumärket, nämligen något som är sofistikerat, roligt och upphöjt.

Något som avslöjar dessa hårvårdsprodukters lyx är doften, som sprids lätt genom alla produkterna. Denna signaturdoft eter Cote d'Azur och är framtagen tillsammans med ett av de äldsta franska dofthusen. Det är en doft som ska kännas vacker och ljus samtidigt avslappnande och perfekt komponerad. Det är en doft som är idealisk som ett uppvaknande på morgonen, som något upplyftande på eftermiddagen samtidigt som det är en perfekt doft för kvällslugnet. Denna hintar om citrusdränkt italiensk bergamott, rosa citroner, vit persika och svarta vinbär.

Dessa innovativa hårvårdsprodukter har testats till max; backstage, på salongen och på filminspelningar för att försäkra ett högkvalitativt resultat som ska matcha även den kräsnaste, hår-besatta kunden.

Vi vill inte avslöja för mycket, du kommer att få veta exakt vilket varumärke vi pratar om på onsdag 4/4 - så se till att prenumerera på vårt nyhetsbrev så du inte missar det!