Behåll din sommarglow!

2019-09-12

Långa lata dagar på stranden är över, men det behöver inte vara slut på sommarglowen för det! Vi visar hur du får en härligt solkysst look långt in på höstkanten.

sommarglow-main.jpg

Steg 1: Exfoliera   

Börja med att avlägsna smuts och döda hudceller. På så sätt får du en jämn hudyta som gör att efterföljande produkter får bästa möjliga effekt. Dessutom så får du ett hållbarare resultat av din brun-utan-sol. Det finns många olika typer av peeling, med syror eller de klassiska med korn. Hitta den som passar din hudtyp bäst.

sommarglow-1.jpg

Prova gärna:  

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution 

Dermalogica Daily Microfoliant  

Ole Henriksen Phat Glow 

 

Steg 2: Återfukta   

Fukt, fukt och ännu mer fukt är vad din hy behöver efter sommaren. Var noga med att huden är rejält återfuktad, på så sätt slipper du att din brun-utan-sol blir fläckig. Det är lätt hänt om vissa partier är torrare än andra. 

sommarglow-2.jpg

Prova gärna:

Filorga Laboratoires Paris Oxygen-Glow Mask  

Lumene VALO Glow Boost Vitamin C Hyaluronic Essence  

Yves Saint Laurent Top Secrets Instant Moisture Glow 

 

Steg 3: Fejka brännan   

Dags att ge din solbränna lite extra boost. Det bästa och enklaste sättet är en brun-utan-sol! Idag finns det en hel uppsjö av oika former, allt från serum till mousse. Prova dig fram för att hitta din personliga favorit!

sommarglow-3.jpg

Prova gärna: 

Löwengrip Luminous Bronze Self-Tan Drops   

Cocoa Brown 1 Hour Tan   

Biotherm Biotherm Aqua-Gelée Autobronzante Face Self-Tanning Serum

 

Steg 4: Bevara   

Nu när du har din uppfräschade sommarglow så vill du ju också behålla den. Det finns många smarta produkter som hjälper dig att förlänga brännan ytterligare. En återfuktande ansikstmist med brun-utan-som egenskaper är ett smart sätt att samtidigt få återfuktning samtidigt som du bättrar på din solkyssta look. Eller så adderar du ett skimrande bronzingpuder i din makeup rutin som förstärker ditt förlängda sommarglow!  

sommarglow-4.jpg

Prova gärna:  

St. Tropez Self Tan Purity Bronzing Water Face Mist   

Estée Lauder Bronze Goddess Powder Bronzer   

IsaDora Glow Drops Face & Body