Dofta gott med rent samvete

2019-11-07

Naturliga parfymer som doftar lika gott som de är bra för miljön. CLEANs parfymer har ett stort hållbarhetstänk i allt från innehållet i flaskan till förpackningen. Dofterna är dessutom perfekta för layering, så att du kan skapa din egna unika signaturdoft.

blog-eleven-CLEAN.jpgHållbarhet är något som genomsyrar hela CLEANs varumärke. Märket lanserades 2003 och var då det första doftvarumärket som fäste stor vikt vid hållbar skönhet. Och det tänket har varit med märket hela vägen fram tills idag. Märket har har nyligen uppdaterat sina flaskor och även kartongerna för att göra dem ännu mer miljövänliga. Runt förpackningen har man numera cellofan som är gjort av majsstärkelse och allt bläck är gjort av soja. När du köper en doft från CLEAN så kan du vara säker på att den är mijövänlig, giftfri, att den inte är testad på djur, är vegansk och att den är fri från ftalater och gluten. 

Även om förpackningen och loggan ser annorlunda ut så är det samma härliga dofter som finns inuti flaskan. Alla CLEANs parfymer är inspirerade av vardagliga, bekanta dofter — varma handdukar direkt från torktumlaren, ett ångfyllt badrum efter en avslappnad dusch, nytvättade lakan eller ett mjukt regn som blåser mot fönsterrutan. Det senaste tillskottet Simply Clean är till exempel inspirerad av den fräscha, krispiga morgonluften och den ljuvliga doften från bomullslakan som torkar i solen. Något man gärna drömmer sig tillbaka till nu i kylan och mörkret. 

CLEAN CLASSIC SIMPLY CLEAN 60ML WITH INGREDIENTS.jpeg

Perfekta för layering:

Alla CLEANs dofter kännetecknas av enkelhet och är därför perfekta för layering. Layering betyder att du sprayar olika dofter på varandra på huden. Du kan blanda dofter som du vill för att skapa din unika signaturdoft. Har du aldrig jobbat med layering tidigare så finns det några tips och trix för att få fram den där doften du drömmer om. Börja gärna med en doft med träiga basnoter, det är ett perfekt sätt att sätta basen för din doft innan du adderar en eller fler dofter över. Även om du är otålig så gnugga aldrig in dofterna i huden, de behöver kunna andas för att smälta samman på bästa sätt. Sen är det bara din fantasi och doftsinne som sätter gränserna!

Tre kombinationer som gifter sig!

Warm Cotton + Air =  Tänk dig doften av en varm fluffig handduk som precis tagits ur torktumlaren tillsammans med doften av krispig bergsluft. Det är precis vad den här kombon ger dig. Värmen och de krispiga toppnoter av Warm Cotton passar perfekt med den lätta och luftiga Air. En doft som får dig att vilja ta ett djupt avslappnande andetag och fylla din lungor med ren luft. 

Warm Cotton + Skin = Skin fångar den oemotståndliga doften av ren varm och bar hud som precis kommit ut ut duschen. Tillsammans med Warm Cottons ljuvliga doft av en varm fluffig handduk som precis tagits ur torktumlaren blir detta en fantastisk kombination som du inte kan få nog av. Sensuell och trygg på samma gång. 

Rain+ Skin = Doftkombon som fångar en dusch ute i det fria. Rain ger dig doften av nyfallet regn tillsammans med Skins sensuella doft av ren och bar hud. En känsla av att vilja omfamna det ögonblick då världen är tyst, mjuk och ren.

Clean Group shot 200x200px.jpg