Fixa sommarens snyggaste sminkning

2019-06-23

Skapa sommarens snyggaste sminkning! Med Max Factors produkter kan du skapa en look som har massor av lyster, dramatiska ögonfransar och läppar som poppar. Här är produkterna du behöver!

Skapa sommarens snyggaste sminkning! Med Max factors produkter kan du skapa en look som har massor av lyster, dramatiska ögonfransar och läppar som poppar. Här är produkterna du behöver!

Äntligen sommar, sol och och ljuva sommarnätter som aldrig vill ta slut. Sommaren är helt enkelt årets bästa tid för att slå klackarna i taket! Och en snygg solkysst hy är bästa grunden för en snygg partysminkning. Här är en steg-för-steg guide som gör dig redo för sommarnatten.

Fixa mjuka läppar
Max Factor Lip Scrub & Moisture
Den här peelingen förvandlar torra och nariga läppar till mjuka och kyssvänliga på studs. Perfekt för att förbereda dina läppar innan du applicerar ett härligt läppstift.

Grunda med glow
Max Factor Illuminating & Hydrating Primer
Grunda med denna primer innan du lägger din foundation. Den återfuktar och ger lyster till ditt ansikte så att du får det där härliga sommarglowet.

Fixa basen
Max Factor Miracle Touch Liquid Illusion Foundation Det här är Max Factors senaste och mest innovativa foundation. Den har en unik och lättarbetad fast-till-flytande formula och som gör att du inte behöver varken puder eller concealer utan denna multiprodukt täcker alla de behoven. Resultatet blir en felfri hud full av lyster.

Skugga och framhäv
Max Factor Miracle Contour Duo
Framhäv dina bästa drag! Denna duo innehåller både en skugga och en highlighter så att du både kan skulptera och framhäva. Nyanserna är härligt krämiga och uppbyggbara så att du kan få den effekt du vill ha.

Ge kinderna glöd
Max Factor Miracle Cheek Duo
Ge dina kinder lite härligt rosig fräsch färg. Den här duon innehåller både ett rouge och en highlighter. Båda är lätt skimriga så att din hy får en vacker lyster. Dessutom är de krämiga och lätta att bygga upp.

Framhäv ögonen
Max Factor Contour Stick Eyeshadow
Smidig penna med två färger, en mörkare och en ljusare, som har en ljuvligt krämig konsistens som är lätt att använda. Perfekt för att skapa en snygg sommarlook utan att behöva lägga ner allt för mycket tid.

Fransar to die for
Max Factor False Lash Effect Rise & Shine Mascara
Ta dina fransar till nya nivåer med den här mascaran som både ger volym och längd. Borsten lyfter fransarna och formulan ger hela fransen, från rot till topp, en intensiv färg.

Få läpparna att poppa
Max Factor Honey Lacquer Lipstick
Ett snyggt läppstift är verkligen pricken över i. Det här flytande läppstiftet har en mjuk formula och strålande finish som ett läppglans men med samma starka färg som ett läppstift.