Guide: Hitta rätt FOREO för dig

2019-09-24

Rengöringen är det viktigaste steget i din hudvårdsrutin. Med FOREOS smarta ansiktsborstar kan du skräddarsy din rengöringsrutin så att den blir mer effektiv så att din hy får maximalt med lyster. Här hjälper vi dig att hitta den rätta borsten för din hys behov!

foreo-luna3-blog (1).jpg

 

Det svenska företaget FOREO revolutionerade skönhetsvärlden när de lanserade sina ansiktsborstar 2013. Borstarna som är gjorda i silikon har skonsamma pulserande silikonpiggar ger en effektiv ansiktsrengöring och som verkar anti-aging. Som en extra bonus får din hy ett härligt glow!

FOREOs borstar finns i flera olika modeller för olika hudtyper och behov. Mest känd är den prisbelönta LUNA-serien som har flera olika modeller. Det kan vara lite klurigt att förstå sig på skillnaderna mellan dem och vilken som skulle passa just dig. Här hjälper vi dig att hitta rätt!

 

LUNA 3 

Finns för 3 olika hudtyper (normal, känslig, kombinerad) 

Antal pulseringslägen: 16

Uppladdningsbar (1 fulladdning ger 650 användningar)

LUNA 3 är den mest skonsamma av FOREOs borstar och har 30% mjukare silikonyta än föregående modeller. Förutom rengöringsfunktionen har den även en massagesida som jobbar anti-age med försiktiga pulseringar som reducerar ålderstecken. LUNA 3 och LUNA 2 är de största borstarna.

 

LUNA mini 3 

Passar alla hudtyper

Antal pulseringslägen: 12

Uppladdningsbar (1 fulladdning ger 400 användningar)

FOREOS senaste nyhet! Precis som LUNA 3 har LUNA mini 3 extra mjuka silikonknoppar som ger skonsam rengöring och ansiktsmassage. Den är liten i storleken så att du lätt kan ta med den på resan eller stoppa i gymväskan. Mini 3 har längre silikonpiggar som går djupare i huden än alla tidigare LUNA mini-modeller för att göra din hy renare snabbare. Dessutom har den ett Glow Boost lägen som rengör din hy och ger härlig glow på bara 30 sekunder! Kommer 5 olika färger.

 

LUNA 2

Finns för 4 olika hudtyper (normal, kombinerad, fet, känslig och för män)

Antal pulseringslägen: 12

Uppladdningsbar (1 fulladdning ger 450 användningar)

Precis som LUNA 3 är det här den största borsten. Den har också två sidor en för rengöring och en för föryngrande massage.

 

LUNA go

Finns för 4 olika hudtyper (känslig, normal, kombinerad och fet)

Antal pulseringslägen: 2

Uppladdningsbar (1 fulladdning ger 30 användningar)

Den minsta av alla borstar och är perfekt för resan eller för gymväskan. Precis som LUNA 2 har den både en rengöringssida och en sida för massage.

 

LUNA mini 2

Passar alla hudtyper

Antal pulseringslägen: 8

Uppladdningsbar (1 fulladdning ger 300 användningar)

En mindre version av LUNA 2 som är perfekt för dig som reser mycket eller vill spara plats i badrumsskåpet. Den har tre olika sorters piggar, vilket gör att den passar alla hudtyper. Kommer i sex olika färger. Färgerna har inget med funktionen att göra, till skillnad från LUNA 3, LUNA2 och LUNA go där varje hudtyp har en specifik färg.

 

LUNA fofo

Passar alla hudtyper

Antal pulseringslägen: 1

Ej uppladdningsbar — AAA-batteri ger ca 400 användningar

Utrustad med hudsensorer som gör en analys av din huds tillstånd och anpassar automatiskt rengöringen efter din huds unika behov. Den har två rengöringszoner på framsidan och en sensor i 24k guld på baksidan för att mäta hudålder och fuktnivå. LUNA fofo synkas med FOREOs app i din smartphone. Kommer i sju olika färger.

 

LUNA Play 

Passar alla hudtyper

Antal pulseringslägen: 1

Ej uppladdningsbar — ger 100 användningar

En liten prisvärd borste som är perfekt för dig som är nyfiken på LUNA-serien men inte kan bestämma dig. Kommer i sju olika färger.

 

LUNA Play Plus 

Passar alla hudtyper

Antal pulseringslägen: 1

Ej uppladdningsbar — AAA-batteri ger ca 400 användningar

Har längre livstid och utbytbart batteri och något större borsthuvud än LUNA Play. Kommer också i sju olika färger.