Guide: Hitta rätt FOREO för dig

2019-09-24

Rengöringen är det viktigaste steget i din hudvårdsrutin. Med FOREOS smarta ansiktsborstar kan du skräddarsy din rengöringsrutin så att den blir mer effektiv så att din hy får maximalt med lyster. Här hjälper vi dig att hitta den rätta borsten för din hys behov!

foreo-luna3-blog (1).jpg

Det svenska företaget FOREO revolutionerade skönhetsvärlden när de lanserade sina ansiktsborstar 2013. Borstarna som är gjorda i silikon har skonsamma pulserande silikonpiggar ger en effektiv ansiktsrengöring och som verkar anti-aging. Som en extra bonus får din hy ett härligt glow! FOREOs borstar finns i flera olika modeller för olika hudtyper och behov. Mest känd är den prisbelönta LUNA-serien som har flera olika modeller. Det kan vara lite klurigt att förstå sig på skillnaderna mellan dem och vilken som skulle passa just dig. Här hjälper vi dig att hitta rätt! 

Här hittar du alla ansiktsborstar i LUNA-serien!
 

LUNA 3 plus

Finns för 2 olika hudtyper (normal och känslig)

Antal pulseringslägen: 16

Uppladdningsbar (1 fulladdning på 1 timme ger 125 användningar)

Allra senaste nyheten i LUNA-serien är LUNA 3 plus! Förutom den klassiska rengöringsfunktionen som alla LUNA-borstar ger denna en värmeterapi under rengöringen som hjälper till att mjuka upp hyn. Därtill arbetar den ant-anging på en nivå ingen annan ansiktsborste gjort tidigare. Detta med hjälp av en funktion av mikroström som stramar upp hyn. Allt för en härlig spa stund! 


LUNA 3 

Finns för 3 olika hudtyper (normal, känslig, kombinerad) 

Antal pulseringslägen: 16

Uppladdningsbar (1 fulladdning ger 650 användningar)

LUNA 3 är den mest skonsamma av FOREOs borstar och har 30% mjukare silikonyta än föregående modeller. Förutom rengöringsfunktionen har den även en massagesida som jobbar anti-age med försiktiga pulseringar som reducerar ålderstecken. LUNA 3 och LUNA 2 är de största borstarna.

 

LUNA mini 3 

Passar alla hudtyper

Antal pulseringslägen: 12

Uppladdningsbar (1 fulladdning ger 400 användningar)

LUNA mini 3  - Precis som LUNA 3 har LUNA mini 3 extra mjuka silikonknoppar som ger skonsam rengöring och ansiktsmassage. Den är liten i storleken så att du lätt kan ta med den på resan eller stoppa i gymväskan. Mini 3 har längre silikonpiggar som går djupare i huden än alla tidigare LUNA mini-modeller för att göra din hy renare snabbare. Dessutom har den ett Glow Boost lägen som rengör din hy och ger härlig glow på bara 30 sekunder! Kommer 5 olika färger.

 

LUNA 2

Finns för 4 olika hudtyper (normal, kombinerad, fet, känslig och för män)

Antal pulseringslägen: 12

Uppladdningsbar (1 fulladdning ger 450 användningar)

Precis som LUNA 3 är det här den största borsten. Den har också två sidor en för rengöring och en för föryngrande massage.

 

LUNA mini 2

Passar alla hudtyper

Antal pulseringslägen: 8

Uppladdningsbar (1 fulladdning ger 300 användningar)

En mindre version av LUNA 2 som är perfekt för dig som reser mycket eller vill spara plats i badrumsskåpet. Den har tre olika sorters piggar, vilket gör att den passar alla hudtyper. Kommer i sex olika färger. Färgerna har inget med funktionen att göra, till skillnad från LUNA 3 plus, LUNA 3 och LUNA 2 där varje hudtyp har en specifik färg.