Härliga after sun efter en dag på stranden

2019-07-03

Efter en lång dag på stranden så är after sun ett måste! Här är våra sju favoriter så att det blir lättare för dig när du packar väskan för årets solsemester.

Efter en lång dag på stranden finns det inget härligare än att smörja in sig med en after sun. Efter att huden blivit utsatt för värme och UV-strålning så kan den den bli röd, irriterad och klia, vilket betyder att den behöver återfuktning.

En After Sun hjälper inte bara till att förlänga solbrännan, den återfuktar och lugnar irriterad och inflammerad hud. Här är våra sju bästa after suns för sommaren 2019 så för att hjälpa dig för du packar för solsemestern.

Clarins Soothing After Sun Balm Face & Body
Spana in Clarins nya solserie! Den här after sunen ger fukt på djupet och tillför huden näring som behövs efter en dag på stranden. Den har en rik balm-textur som är lätt att applicera samtidigt som den har en ljuvligt sensuell doft. Den hjälper till att förlänga solbrännan samtidigt som den hjälper till att förebygga tidiga tecken på åldrande orsakat av UV-strålar. Dessutom fungerar den lika bra på kroppen som i ansiktet.

Garnier Aftersun Tissue Mask
Om du har blivit röd eller bränt ansiktet efter en lång dag i solen är den här kylande sheetmasken perfekt! Den är berikad med trollhassel och hyaluronsyra som har en vårdande och återfuktande effekt på huden.

EVY After Sun
After sun samma formula som EVYs solskydd. Den hjälper till att göra din solbränna extra hållbar tack vare mousseformulan som varken sköljs bort eller gnids av. Ger intensiv återfuktning som motverkar att huden flagar. Absorberas dessutom snabbt av huden och har en matt finish.

Biotherm After Sun Creme Nacree
Kan du inte få nog av glow så har du hittat rätt med den här after sunen. Den är intensivt återfuktande samtidigt som den ger en härlig solskimrande glans.

Hawaiian Tropic After Sun Lime Coolada Body Butter
Rik återfuktande formula som är berikad med mangosmör, sheasmör, kakaosmör och avokadoolja för att bevara solbrännan. Innehåller även aloe vera som vårdar huden. Passar utmärkt för torr och fnasig hud.

Collistar Two-Phase After Sun Spray with Aloe
Den här innovativa produkten är närande som en olja och lätt som en lotion. Perfekt om du vill ha en produkt som är närande med som lätt absorberas av huden och inte känns fet. Dämpar solsveda och rodnad samtidigt som den motverkar hudens åldrande. Ger underbart silkeslen hud.

Sensai Silky Bronze Soothing After Sun Repair Mask
En ljuvlig gel-ansiktsmask som ger en kylande känsla till huden efter att du varit ute i solen. Går in snabbt in i huden och verkar återfuktande. En perfekt uppladdning innan kvällens fest.