Hitta den perfekta sommarparfymen för dig

2019-06-24

Solvarm hud och sand mellan tårna. På sommaren skapar man sig alltid massa fina minnen. Så vad passar inte bättre än att föreviga dem i form av en doft? För att hjälpa dig hitta rätt har vi samlat några favoriter så att du kan hitta din nya sommarparfym.

 

Escada Miami Blossom EdT
Parfymen för dig som gillar fart och fläkt. Escadas årliga sommarparfym tar i år med oss till staden som aldrig sover. Denna sprudlande doft fångar Miamis kärna och livsglädje. Som en uppfriskande, färgglad cocktail för den tankarna till sommardagar och en semester som aldrig tar slut. Parfymens hjärta är den klassiska sommarfrukten ananas som fått sällskap av läskande noter av vattenmelon, blåbär och frisk apelsin. Livsglädje i en flaska helt enkelt.

CLEAN Endless Summer EdT
Tillhör du också dem som aldrig vill att sommarens ska ta slut? Då ska du spana in Clean Endelss Summer. Parfymen har fångat det bästa av sommaren i en flaska och skapat en doft som är fräsch och luftig samtidigt som den är sensuell. Njut av doften av solvarma blommor och träd - året om.

Oscar de la Renta Bella Rosa EdP
Kliv in i en hemlig trädgård fylld av blomster och romantik. Låter det ljuvligt? Då är denna romantiska, feminina och lekfulla doft som gjord för dig. Bella Rosa är en beroendeframkallande sensuell och feminin doft med mjuka kontraster av frukt och blomster. En parfym som låter dig blomma ut på ett lekfullt och charmerande sätt.

Lacoste L.12.12 French Panache Elle EdT
Önskar du också att man kunde spara sommaren och ta fram under årets inte fullt så somriga månader? Lacoste L.12.12 French Panache Elle tar med dig tillbaka till varma sommar dagar där solen värmer hela kroppen och inget är omöjligt. Med en cocktail av bland annat bergamott, solros, jasmin och patuchuli som toppats med lyxig rosa champagne sprider den glädje och sommarförnimmelser. En doft att skapa minnen till som räcker för hela året.