Hitta din ultimata After Work-doft

2019-11-12

Arbetsdagen är slut och kanske även arbetsveckan. Och vad är inte härligare då än att ta en efterlängtad After Work? För att du ska komma in i riktigt partymood så har vi samlat de bästa parfymerna som får dig att släppa alla tankar på jobb och bara hänge dig åt stunden. Vilken blir din nya AW-favorit?

blog-AW-dofter.jpg

Boss The Scent For Her EdT 

Kungen av dofts succéparfym The Scent är en given favorit till AW:n. Det är en lyxig och sensuell doft som lockar fram din förföriska dragningskraft. Doften öppnar upp med söt persika och freesia för att sedan övergå i ett mjuk hjärta av osmanthus och avslutas i en varm bas av kakao. Perfekt för AW:n som bjuder på dans och mingel. 

Gucci Guilty Pour Femme EdP

Denna nya klassiker från Gucci passar den starka kvinnan som för sig med elegans. Doften öppnar upp med fräscha noter av mandora, bergamott och rosépeppar som sedan övergår i ett blommigt hjärta av syrén, geranium, viol och iris som sedan landar i en sensuell bas av patchouli och amber. Passar den lite mer eleganta AW:n på en flott bar eller lyxig restaurang.

Bvlgari SpelnidaTubereruse

Tuberos är känd som ”Mistress of the Night” och är en legendarisk blomma vars lockelse har varit mytomspunnen genom århundraden och kulturer. Blomman är en symbol för ren förförelse och är på grund av dess temperamentsfulla och känsliga natur svår att odla vilket gör det till en dyrbar ingrediensens. I denna flaska ryms en exklusiv nattlig skörd av tuberos med med toppnoter av svartvinbär och basnoter av vanilj och orientalisk koda. Detta är därför en parfym att bära på AW:n som du vet kommer att blomma ut i en helkväll.

aw1.jpg

Clean Skin EdP 

För dig som föredrar lite lättare dofter men som ändå innehåller sensuella inslag av vanilj, amber och mysk. Denna friska parfym fångar den oemotståndliga doften av ren, varm och bar hud som om du precis stigit ur duschen. Så att du kan få den nyduschade känslan även om du kommer från en lång arbetsdag på kontoret. En doft som går hem i alla sammanhang!

Crystal Noir Versace EdT

Denna magiska doft lockar fram den exotiska kvinnan i dig. Med toppnoter av gardenia, pion och apelsinblom som avslutas i en bas av amber, sandelträ och mysk är det en sensuell doft med feminina inslag som passar för en intim AW på tu man hand med din dejt.

Mugler Angel EdP Shooting Star

En klassiker som går hem i alla sammanhang! I toppen hittas toner som bergamott och mandarin som möter fruktiga toner i hjärtat med bland annat persika och honung. Doften landar sedan i en mystisk bas av patchouli, vanilj, karamell och choklad som tillsammans bildar en unik ton av ömhet, sensualitet och förtrollning. Doften som gör vilken AW som helst magisk!

aw2.jpg