Julens kärleksfulla doftpar

2019-12-20

Jul och nyår är en tid för kärlek och romantik. Och vad passar inte bättre då än att matcha doft med din älskling? Här är några härliga dofter som du den ditt hjärta klappar lite hårdare för kan matcha varandra med.

gucci-guilty-blog.jpgGucci Guilty

Gucci Guilty Pour Femme EdP: En ny klassiker för henne som erbjuder sensuella blommiga noter. Doften öppnar upp med fräscha noter av mandlar, bergamot och rosépeppar som övergår i ett blommigt hjärta av syrén, germanium, viol och iris-ackord för att sedan landa i en sensuell bas av patchouli ochamber. En doft som ger styrka och elegans.

Gucci Guilty pour Homme EdT: Den maskulina varianten av Gucci Guilty är en intensiv doft som förför. Doften griper tag i dina sinnen med hjälp av en berusande cocktail av uppfriskande italiensk citron och mandarin, tillsammans med krossade gröna blad och en touch av rosépeppar. Hjärtnoten lavendel ringlar som ett afrodisiak runt kardemumma-noten. Det är en exotisk sensuell doft med djupliggande maskulinitet.

versace-eros-bright-crystal-blog.jpg

Versace

Versace Eros EdT: Eros är doften för mannen som både är heroisk och passionerad, precis som en grekisk gud. Doften öppnar upp med en fräschör från myntablad, italiensk citron och gröna äpplen för att sedan övergå i ett sensuellt hjärta med beroendeframkallande noter av tonkabönor, amber och geranium. Basen är en kraftfull kombination av ceder, vetyver, ekmossa och vanilj.

Bright Crystal Absolu EdP:  Till den passionerade manliga doften passar denna doft är ren förförelse i flaska. Denna parfym passar kvinnan som förlitar sig på sin femininet och glamour. Doften öppnar upp med noter av granatäpple, yuzu och isiga ackord för att övergå i ett sammetslent hjärta av hallon, lotus-blomma, pion och magnolia för att sedan landa i en ljuvlig bas av acajou, amber och mysk.

hugo-boss-the-scent-absolute-blog.jpg

Hugo Boss The Scent Intense

Hugo Boss The Scent Intense For Him EdP: Precis som man kan ana på namnet så är det här en mer intensiv version av populära Boss The Scent som med talar till alla sinnen på en ny nivå. Med varma noter av kardemumma och vanilj blir denna doft ännu mer oemotståndlig. Doften öppnar upp med kardemumma och kryddiga noter av ingefära för att sedan övergå i ett utsökt hjärta av maninkafrukt samtidigt som vaniljen ytterligare förstärker doftens magnetiska attraktionskraft.

Hugo Boss The Scent Intense For Her EdP: Precis som herrdoften är detta en fylligare och intensivare version än originalet. Doften inleder med en krämigt honungslen doft av persika som övergår i en varm hjärtnot av rostat kaffe. I basnoten utvecklas led och feminin vaniljdoft till mer maskulin vetvier för att skapa ett magnetiskt beroende.

dsquared2-wood-blog.jpg

Dsquared2 Wood

Dsquared2 Wood Pour Homme: En kraftfull maskulin doft som blandar den italienska friskheten av frukter med den Kanadensiska skogens oändlighet. Doften öppnar upp med toner av bergamott, mandarin och citrus som tillsammans med ingefära får ett extra sting. Ett hjärta av kardemumma och violblad ger ett varmt och kryddigt intryck. Basen är djup och elegant med toner av ljusa träslag och vetiver.

Dsquared2 Wood Pour Femme: En modern, lekfull och ultrafeminin doft som precis som den maskulina versionen blandar friskheten från italienska frukter med den Kanadensiska skogens oändlighet. Doften öppnar med mandarin och hallonblad som övergår i ett hjärta bestående av dyrbara och förföriska blommor som jasmin, liljekonvalj och magnolia och landar i en varm bas av ljusa träslag och ceder.