Powerdofter för powerkvinnor!

2019-03-05

Fredagen den 8 mars hyllas kvinnan världen över. Det internationella systerskapet har rustat kvinnan starkare än någonsin, och ni vet väl vad de säger? Bakom varje inflytelserik kvinna, står minst en inflytelserik doft. Här är vårens trendigaste powerdofter, för såväl dagen som kvällen.

Fredagen den 8 mars hyllas kvinnan världen över. Inte bara för sin inre och yttre skönhet, utan för all inspiration, dedikation och hängivenhet hon ägnar världen. Alla årets dagar är hennes, men just denna dag förtjänar hon sin plats i centrum. Det internationella systerskapet har rustat kvinnan starkare än någonsin, och ni vet väl vad de säger? Bakom varje inflytelserik kvinna, står minst en inflytelserik doft.

Styrka och attityd
Stella McCartney Stella EdT - En doft inspirerad av en engelsk rosträdgård! Skir och vacker med en bakomliggande ton av attityd. Stella EDT fångar intresset med sin delikata inledning av fresia, sin kraftfulla signatur i form av rosen och sin bakomliggande värme från noter av amber blend.
Stella Mccartney Peony EdT - En spännande kontrast av ros och pion! Rosen må klassas som drottningen i blomsterriket, men pionen hamnar inte långt där efter. Denna dynamiska doft bjuder på styrka från både ros och pion, och får än mer pondus tack vare pepparn som lyfts i hjärtnoten.

Vild och vacker
Gucci Bloom EdP - Föreställ dig en blomstrande äng, naturligt vacker och vild. När detta drömscenario återskapats i doft har man valt att illustrera blommor i all sin prakt genom att använda Rangon Creeper, Jasminknopp och Tuberos. Doften är unik, och får verkligen får bäraren att sticka ut från mängden. Gucci Bloom Nettare Di Fiori EdP - Samma naturligt, vilda och vackra blomsteräng som beskrivs till orginaldoften, fast i en djupare och mystisk tappning. De blomstrande noterna från orginaldoften vävs samman med nya noter som osmanthus, ros och patchouli som lämnar en sensuell känsla efter sig.

En sann powerdoft
Boss Ma Vie L'Eau EdT - En sann powerdoft för kvinnan med många järn i elden. Doften andas självförtroende men ger fortfarande en feminint värmande känsla med Kaktusblomma-ackord i toppen, rosa ros i hjärtat och cederträ i basen. Boss Nuit Pour Femme EdP - Lika klassisk som den dressade, svarta fodralklänningen som inspirerat doften, är Boss Nuit med sina djupa och fruktigt blommiga noter. Persika, jasmin och tränoter gör denna doft förtrollande och ett givet kvällsalternativ för den som bär BOSS Ma Vie om dagen.

Lekfull och flörtig
Ariana Grande ARI EdP- En lekfull, flörtig och bedårande doft av söt karaktär. Lekfullheten återspeglas i valet av toppnoter, där päron och hallon dominerar. De flörtiga hjärtnoterna består av liljekonvalj, rosenknoppar och orkidé. Doften spar det bästa till sist och avrundas med bedårande noter så som marshmallows, mysk och ljusa träslag.
Ariana Grande Cloud EdP - Den senaste succédoften från Ariana Grande heter Cloud, som avspeglar skildringen av resan som en mogen tjej gör när hon övergår till att bli en ung kvinna. Doften är av samma söta karaktär som originaldoften, men får här en ny dimension av mognad och självkänsla. Lavendel minglar med päron i toppen, blommor blandas med krämig kokos i hjärtat och längst ner i basen finns sensuell mysk.