Matcha parfym med resmål

2019-04-15

Snart är det äntligen sommar och semester! Oavsett om du om du kastar dig ut i havet på en surfbräda, sippar drinkar på en strand eller hänförs av vacker natur så har vi parfymen som passar ditt resmål. Som extra bonus kommer du att få semesterkänsla varje gång du bär parfymen sen.

 

Biarritz:
Europas surfmecka nummer ett är utan tvekan Biarritz. Staden på franska Atlantkusten är känd för sina svallande surfvågor och långa stränder. Varje år samlas surfare i denna pittoreska stad för att njuta av surfing av världsklass. När kvällen kommer byter man ut havet mot ett livligt uteliv som håller på långt inpå småtimmarna.

Matcha med: När det är dags att skölja saltvattnet ut håret och bege sig ner på stan för att upptäcka den franska maten och nattlivet är HUGO BOSS Boss Bottled Infinite EdT det naturliga valet. Fräschören i doften påminner om havet och låter dagens surf följa med även på kvällen. Parfymen har även aromatiska, träiga och kryddiga noter som gör doften stimulerande och sensuell. Perfekt för den livliga franska natten!

Miami:
Vajande palmer, solindränkra stränder och ett pulserande nattliv. Artdeco- staden Miami andas lyx och glamour och hit reser människor från hela världen för en bekymmerslös semester.

Matcha med: Escadas sommardoft Escada Miami Blossom EdT tar i år med oss till staden som aldrig sover. Denna sprudlande doft fångar Miamis kärna och livsglädje. Som en uppfriskande, färgglad cocktail för den tankarna till sommardagar och en semester som aldrig tar slut. Parfymens hjärta är den klassiska sommarfrukten ananas som får sällskap av läskande noter av vattenmelon, blåbär och frisk apelsin. Sommar i en flaska helt enkelt!

Amalfikusten:
En av världens mest romantiska kuster är utan tvekan Amalfikusten! Hit åker kärlekspar för att uppleva vyer utöver det vanliga och njuta av ljuvliga middagar och romantiska kvällar. Det är inte för inte som Amalfikusten har kallats för världens vackraste kuststräcka. Bergstopparna ligger högt ovanför vägarna, städerna och byarna klättrar längs bergsväggarna och badvikar och grottor ligger långt nedanför vägarna. Ett ställe att förälska sig i om och om igen!

Matcha med: En italienare är det självklara valet och då är det lyxiga Versace som gäller - dessutom kräver den här romantiska platsen en duo. Versace Pour Homme Dylan Blue EdT är en sensuell doft som blandar kryddighet och mystik. Parfymens kvinnlig motsvarighet Versace Dylan Blue Pour Femme Parfum för tankarna till medelhavet och är lika inbjudande och behaglig som flakongens kurvor. En doftduo som gifter sig!

Florens:
Känns historiens vingslag i Florens. En av världens mest omtalade och lovsjungna städer som ligger inbäddad bland kullarna i Toscana. För den kulturintresserade är ett besök i Florens som att hamna i himmelriket. Hela staden är som ett museum, vare sig det är bilder, skulpturer, parker eller arkitektur så finns det här. Som om det inte vore nog så finns även några av världens mest berömda konstverk här.

Matcha med: För historiska Florens finns det bara ett alternativ, nämligen klassiska Gucci. Gucci Guilty Pour Femme EdP är en ny klassiker som bjuder på sensuella blommiga noter och naturliga ingredienser som är sinnebilden av elegans. Bara den gulfärgade flaskan är ett konstverk i sig! Den manliga motsvarigheten Gucci Guilty Eau Pour Homme EdT griper tag i dina sinnena med hjälp av uppfriskande italiensk citron och mandarin, tillsammans med krossade gröna blad och en touch av rosépeppar