Priori — hudvårdsmärket som läser av din hud

2019-09-19

Tänk dig en hudvård som kan läsa din av din hud och ge den precis vad den behöver — när den behöver det. Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte, det är nämligen precis vad hudvårdsmärket Prioris produkter gör.

ttc-fx360-natural-enzyme-peel-mask.jpg

Prioris adaptiva hudvård är utformad för att förstå hudens komplexa kommunikationssystem och hur det påverkas under dagen. Alla Prioris produkter är framtagna för att läsa av hudens specifika behov av fukt, skydd och återuppbyggnad under dagen. Den känner av om din hy blir torr framför datorn och ger den lite extra fukt, eller om du är på stan och påverkas av olika miljöföroreningar att din hy behöver extra skydd. Som att ha med sig en hudterapeut under hela dagen som ser efter din hy.

Denna smarta avkodning är framtagen av världens ledande forskare inom cosmeceutical och innehåller avancerade bioteknologiska ingredienser. På så sätt kan deras produkter ge de resultat som olika hudtyper är i behov av — när de är i behov av det.

Om du inte använt Priori tidigare kan det vara lite svårt till en början att förstå vilka produkter som passar vilka hudtyper. Produkterna har olika förkortningar och siffror vilket kan kännas lite krångligt. Vi har därför satt ihop en guide för olika hudtyper med produkter som passar för att du ska kunna hitta den hudvårsdrutin som passar just dig och din huds specifika behov. Så att du också kan uppleva hudvård som ger din hy det den behöver — när den behöver det. 

 

Oren hy

Har man oren hud är det viktigt att hitta en balans i talgproduktionen men ändå förse huden med fukt så att talgproduktionen inte ökar ännu mer då den försöker att kompensera fuktförlusten med ännu mer talgproduktion. Det är även viktigt att förebygga orenheterna på djupet.

Satsa på den här produkterna:

Kolla efter serien LCA Complex som ger en skonsam exfoliering samtidigt som den återfuktar och normaliserar huden. Innehåller mjölksyra och A,C,E samt Pro-Vitamin A.

Rengöring:

LCA fx110 - Gentle Cleanser  — rengöring med lätt cremetextur som är effektiv mot orenheter och hudirritationer, samt fungerar som makeupborttagning.

Korrigerar orenheter:

LCA fx120 - Gel Perfector  — en måste-ha produkt för dig med oren hud. Den balanserar huden, löser upp tilltäppta porer samt minimerar uppkomsten av finnar och blemmor. Hjälper även till att behandla allt från en blank t-zon till pormaskar, fina linjer och finnar samt motverkar ärrvävnad.

Återfuktar och lugnar:

LCA fx140 - Barrier Restore Complexe  — vattenbaserad återfuktande och lugnande creme som är helt fri från olja. Hjälper även till att bygga upp den skyddande hudbarriären.

 

Anti age

Anti age-produkter handlar framförallt om att vårda och skydda huden i tid för att reducera uppkomsten av förtida ålderstecken. Med åldern framträder förändringar i huden naturligt, men de riskerar att påskyndas av yttre påfrestningar som sol, vind och kyla.

Satsa på de här produkterna:

Kolla efter serien Q+SOD som innehåller en högkoncentrerad superoxid och CoQ10 som ger ultimat skydd som strävar efter att efterlikna hur hudens egna antioxidanter arbetar för att reparera och skydda våra celler. Serien DNA Enzyme Complex agerar precis som hudens egna DNA-enzymer och avlägsnar och reparera skador på hudens DNA.

Rengöring:

Q+SOD fx210 - Active Cleanser — avancerad rengöringsmjölk som bearbetar pigmenteringar, fina linjer och rynkor. 

Återuppbyggande serum:

DNA fx221 - Recovery Serum — en riktig superbooster för din hy. Bearbeter solskador, ärrbildning och korrigerar fina linjer. Verkar reparerande på cellnivå och ger fin lyster vid regelbunden användning.

Aktivt återfuktande, behandlande & korrigerande:

Q+SOD fx240 - Moisturizing Crème —rik återfuktande kräm som ger glåmig och trött hud förnyad lyster. Förbättrar hudstrukturen och ökar cellförnyelsen, samt säkerställer fuktnivåerna på djupet.

Aktivt behandlande ögonkräm:

Q+SOD fx230 - Eye Crème — ögonkräm med en kraftfull kombination av föryngrande, aktiva ingredienser som jobbar djupt nere i hudlagret. Vid regelbunden användning slätas fina linjer ut och mörka ringar reduceras för ett piggare utseende. 

 

Känslig hy

En känslig hy blir lätt irriterad och röd och ofta mer ytliga och vidgade blodkärl. Den reagerar lättare på yttre påfrestningar och måste därför skyddas extra noga. Därför är det viktigt att använda skonsamma produkter som lugnar huden.

Satsa på de här produkterna:

Kolla efter Triple Tumeric Complex-serien som innehåller en kombination av olika extrakt från gurkmeja, grönt te, druvkärnsextrakt och lakrits och har anti-inflammatoriska och rodnadsdämpande egenskaper, samtidigt som pigmenteringar dämpas.

Naturlig djuprengöring:

TTC fx310 Naturally Enriched Cleanser — mild rengöring som rengör på djupet och avlägsnar orenheter. Ger en lätt exfoliering och jämnar ut hudtonen.

Naturligt korrigerande och återuppbyggande serum:

TTC fx320 Illumination Treatment — korrigerande och behandlande produkt för ojämn, pigmenterad hud samt solskadad hud med åldersfläckar och ojämnheter. Ger en underbart utjämnande finish, lyster och återfuktad hud.

Naturligt återfuktande och lugnande creme:

TTC fx340 Skin Restore Crème — en lugnade och återfuktande creme som mjukgör en fuktfattig hud utan att kännas tung. Har kraftfulla reparerande egenskaper lämnar huden slät, mjuk och med ett ungdomligt glow.

Naturligt uppstramande och återfuktande ögoncreme:

TTC fx330 Tightening Eye Serum — lätt ögonserum som reducerar svullnader och mörka ringar. Neutraliserar även ojämnheter och pigmenteringar. Verkar omedelbart uppstramade, återfuktande och svalkande.

 

Torr hy

En torr hy har lägre talgproduktion, vilket gör att den saknar både fett och fukt. Den är ofta extra känslig eftersom hudbarriären inte är intakt och reagerar lättare på till exempel produkter, föroreningar och kyla. För att få en torr hy i balans behövs framförallt fett för att kompensera den låga talgproduktionen. Ibland behöver man även komplettera med lugnande produkter eftersom huden lätt blir irriterad och känslig.

Satsa på de här produkterna:

Titta efter serien LCA Complex som ger huden en skonsam exfoliering samtidigt som den återfuktar och normaliserar huden. Innehåller mjölksyra och A,C,E samt Pro-Vitamin A.

Mild rengöring:

LCA fx110 - Gentle Cleanser — rengör, återfuktar och exfolierar huden. Den förbättrar hudens struktur och jämnar ut hudtonen samtidigt som den lugnar och förnyar huden.

Återuppbyggande och korrigerande serum:

LCA fx140 - Barrier Restore Complexe — en lätt creme som hjälper till att stärka hudbarriären. Lugnar, återfuktar och dämpar irritationer.

Återfuktar och lugnar:

LCA fx121 - Skin Renewal — förnyar, återuppbygger och korrigerar hudens struktur samt mjukgör och återfuktar. Passar en  matt/glåmig hud som behöver förnya och bygga upp hudstrukturen. Perfekt för solskadad hud, ärrvävnad, fina linjer och rynkor.

 

Pigmenteringar

Mörka fläckar i ansiktet kallas pigmenteringar. De orsakas av överproduktion av melanin, hudens pigment. Överproduktionen kan orsakas av fler olika faktorer som solexponering, genetiska faktorer, ålder, hormonförändringar, hudskador eller inflammation. 

Satsa på de här produkterna:

Serien Q+SOD innehåller en högkoncentrerad superoxid och CoQ10 som ger ultimat skydd som strävar efter att efterlikna hur hudens egna antioxidanter arbetar för att reparera och skydda våra celler.

Aktiv rengöring:

 Q+SOD fx210 - Active Cleanser  — avancerad rengöringsmjölk som bearbetar pigmenteringar, fina linjer och rynkor.

Aktivt serum:

Q+SOD fx220 - Brightening Serum —ett uppklarnande serum som jämnar ut hudtonen och ger ny lyster till huden. Jobbar aktivt uppljummande på pigmenteringar för en klarare hud, medan kraftfulla antioxidanter motverkar framtida solskador.

Aktivt återfuktande och korrigerande:

Q+SOD fx240 - Moisturizing Crème — rik återfuktande kräm som ger glåmig och trött hud förnyad lyster. Förbättrar hudstrukturen och ökar cellförnyelsen samt säkerställer fuktnivåerna på djupet.

Aktivt behandlande ögoncreme:

Q+SOD fx230 - Eye Crème — ögonkräm med en kraftfull kombination av föryngrande, aktiva ingredienser som jobbar djupt nere i hudlagret. Vid regelbunden användning slätas fina linjer ut och mörka ringar reduceras för ett piggare utseende.