Så får du maximalt med glow med FOREO UFO mini

2019-01-20

Få återfuktad hy med massor av glow på bara 90 sekunder! Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte, FOREO tar nämligen ansiktsmasken till en helt ny nivå med sin avancerade maskin FOREO UFO mini.

Få återfuktad hy med massor av glow på bara 90 sekunder! Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte, FOREO tar nämligen ansiktsmasken till en helt ny nivå med sin avancerade maskin UFO mini.

FOREO är ett svenskt företag som främst är känt för sina rengöringsborstar som till exempel FOREO LUNA 2 Rengöringsborste för normal hud och FOREO LUNA fofo Fuchsia som blivit ett måste i många beautyjunkies hudvårdsrutinrutin. Men nu tar de ansiktsmasken till en helt ny nivå med sin hi-tech maskin FOREO UFO mini. En produkt som blivit enormt hypad den senaste tiden bland bloggare och influencers. Och det är inte konstigt eftersom den ger dig stålande hy med massor av glow på bara 90 sekunder.
UFO mini fungerar så att man fäster en specialanpassad sheetmask på maskinen. Det finns flera olika masker för olika hudtyper och problem. Maskerna är gjorda av mjuk mikrofiber och innehåller växt- och fruktextrakt, koncentrerade botaniska oljor och naturligt fruktvatten. Varje mask paras sedan ihop med ett specialprogrammerad behandling med din FOREO UFO mini.
Själva maskinen använder LED-ljusterapi och värmeterapi som tillsammans med T-Sonic-pulseringar och UFO minis innovativa teknologi gör att maskens essencer kan nå djupare in under hudens yttersta lager. Värmen öppnar porerna, vilket gör att hudvårdsprodukternas förmåga att tränga in i huden förbättras. LED-ljuset växlar mellan tre olika färger under behandlingen och varje färg har olika effekter. Grönt ljus ger en jämnare hudton, blått har en antibakteriell effekt på till exempel akne och rött ljus stimulerar kollagenproduktionen. T-Sonic-pulseringarna hjälper i sin tur ljuset att nå djupare ner i porerna och som liten extra bonus får du en skön ansiktsmassage under tiden.

Så använder du FOREO UFO mini:
Steg 1: Börja med att ladda ned FOREO-appen och följ instruktionerna för att para ihop den med din UFO. Väl inne i appen, scanna streckkoden på baksidan av sheetmasken, motsvarande behandling kommer då att automatiskt synkas med din UFO Mini och du är redo att starta din behandling direkt via appen.
Steg 2: Avlägsna den transparenta plastringen från apparaten och fäst en tillhörande sheetmask på apparaten genom att "klicka" tillbaka ringen på plats, med FOREO-loggan uppåt.
Steg 3: När masken är fäst på maskinen masserar den efter ett program som automatiskt sätter igång och som pågår i 90 sekunder. För din UFO Mini varsamt över rengjord, torr hud. Apparaten stängs automatiskt av när behandlingen är klar.
Steg 4: En sista touch. Använd fingrarna för att varsamt klappa in resterande serum i huden, tills allt är helt absorberat. Följ upp men din återfuktande kräm.

foreo

Här kan du köpa din FOREO UFO Mini Fuchsia. Den finns i tre olika färger.

Sheetmasks för FOREO UFO mini:
FOREO UFO Mask Call It a Night använder ginseng och olivolja för att återuppliva huden, ge näring samt ger en plumping-effekt under natten.
FOREO UFO Mask Make My Day använder hyaluronsyra och röda alger för djup återfuktning och skydd mot föroreningar. Ger strålande hy hela dagen.
FOREO UFO Mask Glow Addict är berikad med pärlemorextrakt och ger direkt nytt liv till glåmig hy för en strålande och fräsch lyster.
FOREO UFO Mask H2Overdose ger din hud en fuktboost utan dess like och lämnar den välmående, balanserad och smidig.
FOREO UFO Mask Youth Junkie rik anti-age-formula med förnyande komplex och kollagen som ger näring på djupet för en fastare hud.