Skönhet med det lilla extra: Därför passar Clinique för alla

2019-02-21

Våra kunder älskar Clinique och märket är en ständig bästsäljare. Här är några anledningar till att vi älskar Clinique och vilka produkter som borde finnas i alla skönhetsälskares badrumsskåp.

Clinique har produkter för alla årstider
Clinique är det skönhetsmärket som verkar har förstått hur det är att vara i klorna på skiftande årstider. Och hur varje årstid verkar ha en egen agenda hur den ska påverka vår stackars hud. På sommaren med solljus nästan dygnet runt, medans huden blir torrare på hösten och när frosten biter tag i kinderna på vintern. För att inte tala om när hälften av ansiktet göms undan i en mössa medans resten är exponerat för olika luftfuktigheter och växlande temperaturer. Inte konstigt att huden reagerar med att bli röd, torr och irriterad. Och på sommaren så orsakar solskyddskräm tilltäppta porer. Men räddningen finns i Cliniques produkter. Till exempel Redness Solutions har utvecklats för att reducera rödhet, den stärker huden och skyddar från extern stress. Krämen innehåller probiotika och lugnande ingredienser som gör underverk för hyn.
Produkter:
Clinique Redness Solutions Daily Relief Cream lugnar och dämpar röd hud.
Clinique Superdefense SPF 20 Skin Type 1+2 skyddar huden mot solens skadliga strålar med spf och antioxidanter.
Clinique Anti-Blemish Solutions Clarifying Lotion rengöring för oren hud.

Produkter för alla (ja, även dig som har känslig hy)
Cliniques produkter är helt parfymfria vilket är en lättnad för många som har väldigt känslig hy. Dessutom så undviker märket ämnen som kan ge upphov till allergier för att så många som möjligt ska kunna använda produkterna. Alla produkter som utvecklas genomgår därför omfattande allergitester. Dessutom har testas produkterna på en testgrupp innan de släpps på marknaden. Om någon uppvisar en allergisk reaktion så ändras kompositionen av produkten och den testas igen. I märkets stora utbud finns det även produkter speciellt framtagna för rosacea, oren hy, känslig hy och hud som lätt blossar upp.


Produkter:
Clinique All About Eyes Cliniques klassiska ögonkräm.
Clinique Take The Day Off Cleansing Balm vår bästsäljande cleansing balm!
Clinique Moisture Surge Overnight Mask ger huden både fukt och elasticitet.

Smink som förlänger effekten av hudvården
Även märkets smink innehåller hudvårdande ingredienser. Alla läppstift innehåller återfuktande och vårdande ingredienser, deras foundation verkar skyddande och mascarorna är utvecklade för känsliga ögon. Precis som hudvårdsserier är all make up parfymfri. Och dessutom har de trendiga färger och snygga förpackningar. Och för dig som gillar att vara först med det senaste, håll utkik efter Cliniques alla spännande limited edition kollektioner!
Produkter:
Clinique Lash Power Mascara mascara som lätt tas bort med vatten.
Clinique Almost Powder Makeup SPF 15 klassiskt puder som alltid är populärt.
Clinique Cheek Pop ljuvligt rouge med massa pigment.