Skräddarsy din hudvårdsrutin med FOREO LUNA 3

2019-06-06

Rengöring är det viktigaste steget i din hudvårdsrutin. Med FOREOS smarta ansiktsborstar kan du skräddarsy en rengöringsrutin som passar just dig och din hys behov. Upptäck den nya modellen FOREO LUNA 3 som tar din tar din hudvård till nästa nivå.

Det svenska företaget FOREO revolutionerade skönhetsvärlden när de lanserade sina ansiktsborstar 2013. Borstarna som är gjorda i silikon har skonsamma pulserande silikonpiggar ger en effektiv ansiktsrengöring och som verkar anti-aging. Som en extra bonus får din hy ett härligt glow!
FOREOs borstar finns i fler olika modeller för olika hudtyper och behov. Mest känd är den prisbelönta LUNA-serien. Och nu lanserar FOREO sin senaste modell i serien, FOREO LUNA 3, som är deras skonsammaste borste hittills med hela 30% mjukare silikonyta än föregående modeller.
Den tar effektivt bort orenheter, olja och överflödigt serum på bara en minut. Och borstens T-Sonic-pulseringar ger en djupare rengöring än den du får om du bara använder händerna. På så sätt kan din hy absorbera efterföljande produkter bättre. LUNA 3 har 15 olika pulseringslägen så att du kan hitta det som passar dig bäst och skräddarsy din rengöring.
Borsten har även ett uppstramande massageläge där du kan du välja mellan flera olika rutiner som med hjälp av försiktiga pulseringar reducerar ålderstecken. För att du ska hitta en rengöringsrutin som passar just dig så finns LUNA3 i tre olika utförande för olika hudtyper: normal, känslig och kombinerad. Genom att ladda ner FOREOs app kan du sedan styra och skräddarsy just din hudvårdsrutin i appen. Det är även där du kan du välja olika pulsationsintensiteter och massagerutiner. Borsten är uppladdningsbar och en laddning håller för 650 användningar.

Så gör du:
Rengöring:
1. Avlägsna all makeup, fukta ansiktet och applicera din rengöring. Använd gärna FOREO Micro-Foam Cleanser som är utvecklad för att passa alla FOREOS ansiktsborstar. Det är en krämig rengöring som övergår till fina små mikro-bubblor som rengör på djupet. Dessutom innehåller den aminosyror och E-vitamin som verkar återfuktande.
2. Aktivera rengöringsläget.
3. Rengör genom att arbete i cirkulära rörelser över hela ansiktet.

Uppstramande massage:
1. Applicera ditt serum på ren och torr hy. För bästa resultat så använd FOREOs egna Serum FOREO Serum Serum Serum som är speciellt utvecklat för FOREO-borstar. Detta trippelverkande serum innehåller squalane och hyaluronsyra som stramar upp din hy, förnyar den och ger massor av lyster.
2. Aktivera din valda rutin. LUNA 3 stänger av sig själv när programmet är klart.
3. Avsluta med en fuktkräm.

Osäker på vilken FOREO som passar dig? Här får du hjälp att hitta den som passar just dig och din hy!