Sommarens makeuptrender

2019-06-16

Sminkning så naturlig att den knappt syns, läppar i centrum, ljuvligt glow och trendfärgen gul. Det är makeuptrenderna som lyser lika starkt som solen i sommar!

Sminkning så naturlig att den knappt syns, läppar i centrum, ljuvligt glow och trendfärgen gul. Det är makeuptrenderna som lyser lika starkt som solen i sommar! Smink som knappt syns
Less is more! Låt din hy skina utan en massa tunga foundations. Applicera bara lite lätt där det behövs för en mer naturlig look som framhäver din naturliga skönhet. Som extra bonus så slipper du känslan av smink på huden. Nyckeln till denna trend hittar du i din hudvårdsrutin där du skapar basen för en naturligt vacker återfuktad hy. Var noga med att låta dina hudvårdsprodukter sjunka in ordentligt innan du applicerar foundation på de ställen där det behövs. Använd gärna fingrarna så får du en mer hudlik finish. Avsluta med att framhäva dina ögon med en eyeliner, lite mascara på ögonfransarna. För att få lite färg på kinderna kan du borsta på lite lätt med ett mjukt rouge.
Prova gärna de här produkterna:
Lumene Invisible Illumination Instant Glow Fresh Skin Tint en lätt foundation med hudvårdande egenskaper som smälter in i hyn och gör den jämnare med mer lyster.
Clinique Lash Power Mascara mascara som håller för regn, svett och tårar - upp till 24 timmar utan att smula eller flyta ut.
rms beauty Lip2Cheek multiprodukt ser ger fin naturlig färg för både kinder och läppar.
Clarins 3-Dot Liner Easy Lining Eyeliner Dot by Dot eyeliner som vårdar samtidigt som den definierar dina ögon.

Läppar i fokus
Rosa, korall eller mjukt röda - det spelar ingen roll så länge läpparna är i centrum. Dessutom är detta ett superknep för att bli snygg på ett kick. Släng ner ett läppstift i strandväskan och du är redo för after beachen. Satsar du mer på en kvällslook så är ett tips att grunda med en läppenna så håller färgen hela kvällen. Och du kan fokusera på att ha roligt istället för att bättra på läppstiftet.
Prova gärna de här produkterna:
Lancôme Matte Shaker ett långvarigt och ultra-pigmenterat matt flytande läppstift, som sitter där det ska utan att kladda.
Bobbi Brown Crushed Lip Color ger den där perfekta, nykyssta looken. Laddad med mjuka, matta pigment som ger mycket färg med en nedtonad effekt.
NYX PROFESSIONAL MAKEUP Slide On Lip Pencil läppenna med supermjuk textur som glider lätt över läpparna och som gör att läppstiftet sitter som berget. Kan även användas på egen hand.

Solkysst glow
Detta är inte på något sätt en ny trend, utan en klassiker som är lika aktuell år efter år. För kombinationen med solkysst hud och lyster är ju helt oslagbar! Och bäst av allt, det är superenkelt att skapa, du behöver bara en bronzer. Använd en stor fluffig borste för att få bästa resultat, då får du inte för mycket färg direkt utan kan bygga upp effekten du är ute efter. Applicera sedan i treor på båda ansiktshalvorna. Börja i mitten av panna och gå in under kindbenen och sedan ut och in under käkbenet. Upprepa på andra sidan. Du kan även ta lite på näsan, ögonlocken och under ögonbrynen.
Prova gärna de här produkterna:
Estée Lauder Bronze Goddess Powder Bronzer oljefritt solpuder som ger en fin, naturlig glöd till huden.
Sigma Large Powder Brush - F30 den perfekta borsten för att applicera din bronzer.
Lumene Instant Glow UV Primer SPF 30 ett tips är att börja med denna återfuktande primer för ge din hud en hållbar make up samt en skimrande lyster.
IsaDora Glow Drops Face & Body föredrar du en flytande bronzer är det här ett säkert kort. Du kan använda den både i ansiktet och på kroppen för en härlig glow. Nej, gult är inte fult
Sommaren 2019 är sommaren då färgglada ögonskuggor gör comeback! Och färgen som lyser starkast är utan tvekan gult. Och ett sätt att få färgen att verkligen poppa är att jobba med så kallad "colour blockning" där man lägger skuggan ensam på ett område vid ögat, till exempel ögonlocket, ögonvrån eller intill de undre fransarna. Använd gärna en matt skugga som en snygg kontrast till en hy full av härlig lyster. Grunda gärna med en ögonskuggsprimer för att skuggan ska hålla bättre och få maximalt med färg. Lägg gärna en övrigt diskret makeup så att ögonskuggan får vara stjärnan. Vill du inte ta ut svängarna fullt så mycket så är ett gult nagellack ett snyggt sätt att bära denna trendfärg. Och till solbrun hud är det dessutom en riktig pangkombination!
Prova gärna de här produkterna:
NYX PROFESSIONAL MAKEUP Off Tropic Shadow Palette (Hasta La Vista) en palett med flera färgstarka skuggor för dig som inte får nog av denna färgglada trend.
Estée Lauder Double Wear Eye Shadow Base en av de bästa primers som får färgintensiteten håller hela dagen och förebygger även att skuggan lägger sig i linjer på ögonlocket.
Essie Nail Polish Mani Thanks en gyllene dröm som lyfter upp vilken outfit som helst!