Topplista: Dermalogica

2019-04-10

Professionella produkter som du kan skräddarsy så att du får en hudvårdsrutin som passar just dig, oavsett vilka behov du har. Inte undra på att Dermalogica älskas av skönhetsjunkies! Vi har kollat igenom hela Dermalogicas utbud och hittat de produkterna som vi gillar lite extra.

 

1. Dermalogica Special Cleansing Gel
Tvålfri men löddrande rengöringsgel som enkelt avlägsnar smuts och makeup. Man känner verkligen att den rengör ordentligt, utan att torka ut huden. Väldigt dryg och smidig att använda.

2. Dermalogica Daily Microfoliant
Skonsam peeling som avlägsnar döda hudceller och lämnar huden fräsch med ny lyster. Den består av ett risbaserat enzympulver som aktiveras vid kontakt med vatten. Stort plus att man kan lägga in denna i sin dagliga hudvårdsrutin och få den mjuka fräscha känslan varje dag istället för 1-2 gånger i veckan som rekommenderas för andra peelingar.

3. Dermalogica Active Moist
En oljefri, mjukgörande kräm som ger fukt både morgon och kväll. Perfekt för dig med en lite fetare hudtyp eller för dig som vill ha en lättare ansiktskräm som snabbt absorberas av huden.

4. Dermalogica Skin Smoothing Cream 2.0
En uppdaterad version av den klassiska mjukgörande krämen Dermalogica Skin Smoothing Cream. Denna ansiktskräm har en härlig konsistens med både lugnande och skyddande egenskaper.Den är djupt återfuktande med en långtidsverkande effekt så att du känner dig återfuktad hela dagen.

5. Dermalogica Dynamic Skin Recovery SPF 50
En återfuktande anti-age kräm med SPF 50 som både mjukgör och skyddar huden. Den bidrar till långvarig återfuktning utan att kännas kladdig på hudytan. Vid regelbunden användning förbättras både hudens spänst och lyster. En stor favorit då man i princip får tre produkter i en - fukt, anti-age och solskydd.

6. Dermalogica Pure Light Day Cream SPF 50
En lätt, mjuk ansiktskräm med SPF 50 som hjälper dig att förebygga hyperpigmenteringar. Innehåller bland annat hyaluronsyra och C-vitamin sin hjälper hudens fuktbalans och ger fin lyster. Perfekt för dig som vill skydda huden mot solen och motverka förtida åldrande.

7. Dermalogica Age Reversal Eye Complex
En effektiv och kraftfull nattbehandling som är anpassad för den tunna huden runt ögonen. Reducerar fina linjer, rynkor och pigmentförändringar. Väldigt tunn och skön i formulan. En riktig superprodukt för dig som vill få bort ålderstecken runt ögonen.

8. Dermalogica Intensive Eye Repair
Ögonkrämen för dig som lätt blir torr och irriterad runt ögonområdet. Denna ger extremt mycket fukt samtidigt som den reducerar fina linjer och vårdar skador på det sköra ögonområdet. Ger en omedelbar mjuk och lugnande känsla.

9. Dermalogica Super Rich Repair
En dag och nattkräm som förebygger kronisk torr och känslig hud samtidigt som den jobbar anti-age. Den skyddar huden mot yttre påfrestningar och återfuktar på djupet. Perfekt nu när huden känns torr och känslig efter den kalla vintern.

10. Dermalogica Total Eye Care
Ögonkrämen för dig som vill tillföra lite extra fukt kring det känsliga ögonområdet. Döljer mörka ringar, slätar ut den tunna huden och skyddar den med SPF 15. Denna passar alla hudtyper och hudtillstånd.

11. Dermalogica Biolumin-C Serum
Serumet som ger lyster, jämnar ut hudtonen samt ökar cellförnyelsen. Ett serum för dig som vill jobba anti-age och få ett nytt liv till huden lagom till våren. Denna produkt är väldigt dryg och sjunker in behagligt i huden innan du applicerar din ansiktskräm.

Spana in hela Dermalogica utbud här!