Topplista: Hårvårdsfavoriter till bröllopsdagen

2019-04-29

Din bröllopsdag är inte en dag för en dålig hårdag. Så chansa inte! Här är våra hårvårdsfavoriter, som älskas av våra kunder, som håller vad det lovar så att du ser flawless ut på din stora dag.

Din bröllopsdag är ingen dag för en dålig hårdag. Så chansa inte! Här är våra bäst säljande Hårvård som våra kunder älskar och som håller vad de lovar, så att ditt hår ser flawless ut på stora dagen!

1. Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo
2. Maria Nila Head & Hair Heal Conditioner
3. Maria Nila Head & Hair Heal Masque
Hårvårdande trio med schampo, balsam och inpackning som hjälper till att förebygga mjäll och andra problem med hårbotten. Dessutom verkar det antiinflammatoriskt och stimulerar hårsäckarna , vilket förebygger håravfall och kan ge ökad hårproduktion.

4. Kevin Murphy Young Again Treatment Oil
Viktlös leave-in-kur som hjälper till att vårda håret samt förebygga förtidiga ålderstecken. Håret blir mjukt, lent och får en fantastisk glans och lyster. Dessutom skyddar det mot värme och miljömässiga faktorer.

5. Lee Stafford Hair Growth Treatment Mask
Drömmer du också om långt hår men aldrig kommer dit? Då kan den här intensivbehandlingen hjälpa dig på vägen. Det förbättrar nämligen ditt hårs kvalitet genom att stärka och reducera kluvna hårtoppar vilket ger ditt hår de bästa förutsättningarna för att växa sig långt och vackert.

6. Redken All Soft Shampoo
Torrt och skadat hår är något som man vill undvika på sin bröllopsdag. Då är det här schampot perfekt, det är ett skonsamt och djupverkande och vårdar och stärker torrt och skadat hår. Håret blir frisk och silkeslent med en ny lyster.

7. ghd Platinum+ Styler White
Revolutionerande styler som kan förutse ditt hårs behov. Genom avancerad teknologi så anpassas temperaturen efter varje hårsektion så att stylern känner av hårets tjocklek och med vilken hastighet du stylar håret och anpassar värmen efter det. Så att du slipper oroa dig över brända hårstrån!

8. Kevin Murphy Angel Wash
Underbart schampo för dig som färgar håret. Detta färgbevarande schampo är även volymboostande och passar extra bra för dig som har tunt, ömtåligt eller slitet hår. Håret rengörs skonsamt samtidigt som färgen bevaras och friss reduceraras.

9. Fanola No Yellow Shampoo
Det här är blonda hårs bästa vän! Detta neutraliserande silverschampo innehåller djupvioletta pigment som får bukt med gula och tråkiga toner i blonda hår. Det är dessutom helt fritt fri från sulfater, oftalater, parabener och gluten. Som extra bonus så förkortar den föntiden och gör håret silkeslent.

10. Cloud Nine The C9 Touch Iron
Få professionellt resultat hemma. Den här plattången blir varm direkt och är den snabbaste plattången på marknaden. Dessutom gör de lena, mineralberikade keramiska plattorna att ditt hår en härligt vacker glans. Perfekt för dig som har ont om tid!

11. Olaplex No6 Bond Smoother
Leave-in stylingkräm som hjälper till att skydda, vårda och eliminera frias samt återfukta alla hårtyper. Dessutom så förkortar den föntiden och gör håret silkeslent. Helt fri från sulfater, oftalater, parabener och gluten.

12. Olaplex Bond Maintenance Shampoo No.4
Vårdande schampoo som är uppbyggd med den revolutionerande Olaplex-kemin som lagar torrt och skadat och återställer hårets styrka och fuktbalans. Så att ditt hår blir glansigt och lätthanterligt igen. En räddare i nöden som passar alla hårtyper.