Topplista: Löwengrip

2019-01-15

Äntligen finns Löwengrips härliga produkter hos eleven! Här är vår topplista på det som säljer bäst just nu.

Äntligen finns Löwengrip hos eleven! Löwengrips produkter är kända för kraftfulla, aktiva ingredienser men skonsamma baser vilket ger i hållbara och synliga resultat för hud och hår. Här är produkterna som säljer bäst just nu!

Löwengrip The Cream Facial Cream
Djupt återfuktande kräm som vårdar och skyddar huden mot oxidativ stress och verkar inflammationshämmande. Berikad med E-vitamin och antioxidanter som förbättrar hudens elasticitet och lyster.

Löwengrip Good To Go Dry Shampoo Caramel & Cream
Volymgivande torrschampot som ger stadga och struktur vid styling. Absorberar överskottsfett och ger en fräsch känsla mellan tvättar. Perfekt att slänga ner i träningsväskan!

Löwengrip Clean & Calm Facial Cleanser
Skonsam och effektiv ansiktsrengöring som har en lätt löddrande formula. Avlägsnar smuts, orenheter och make up utan att huden blir torr och sträv.

Löwengrip Anti-Dandruff Sensitive Conditioner
Krämigt balsam med lätt kylande effekt som återställer balansen i hårbotten. Motverkar mjäll, dämpar irritation och verkar antiinflammatoriskt. Torr och flagnande hårbottens räddare i nöden.

Löwengrip The Serum Facial Serum
Djupverkande serum som tillför lyster och håller huden återfuktad hela dagen. Balanserar och ger ny fräschör och mjukhet till stressad, torr eller normal hud. Innehåller hög koncentration av kalpariane som är en naturlig ingrediens från alger som bevarar hudens fasthet och elasticitet.

Löwengrip Count On Me Deodorant
Effektiv och snabbabsorberande antiperspirant som håller huden torr samtidigt som den det inte torkar ut huden. Extra plus för den fräscha doften. En deodorant som håller vad den lovar.

Löwengrip City Living Facial Mask
Kraftfull och närande ansiktsmask som verkar djuprengörande och återfuktande. Jämnar ut torrhetslinjer och återställer hudens elasticitet. Passar perfekt för dig som bor i stadsmiljö och som dagligen utsätts för avgaser och föroreningar.

Löwengrip Luminous Bronze Self-Tan Body Mist
När solen lyser med sin frånvaro får man fixa solbrännan på annat sätt. Luminous Bronze Self-Tan Body Mist är en gradvis brun-utan-sol mist för kroppen. Den är lätt att applicera och ger en jämn gyllenbrun nyans. Dessutom luktar den gott, vilket man inte kan säga om alla brun-utan-sol.

Löwengrip Purify My Skin Facial Scrub
Skrubba fram frisk hy med massor av lyster. Purify My Skin Facial Scrub är en exfolierande och lystergivande skrubb för ansikte och dekolletage som främjar hudens egen cellförnyelse och ger ny energi till livlös hy. Har den ultimata kombinationen av små och stora korn som består av kisel och cellulosa.

Löwengrip Intimate Care Cleansing Oil
Skonsam och parfymfri intimolja som är speciellt framtagen för det känsliga underlivet. Den innehåller minimalt med ingredienser för att motverka irritation samtidigt som den verkar mjukgörande och återfuktande.

Löwengrip Healthy Glow Body Balm
Så här på vintern är det många som får torr hud. Helathy Glow Body Balm är en mjukgörande kroppsbalm som har en rik och fyllig formula som tillför huden intensiv näring och lyster. Dessutom stärker den upp hudbarriären och skapar en fuktreserv som varar flera dygn. Perfekt för årets kalla månader.