Mellandagsrea på eleven

Filtrera

Mellandagsrean börjar efter julhelgen och har för många blivit en självklar tradition precis som julhandeln. På mellandagsrean kan du fynda skönhet riktigt billigt. Namnet mellandagsrea syftar egentligen på perioden mellan annandag jul och nyårsafton. Men numera är det många som smyger igång sin rea tidigare och låter den fortgå längre än till nyårsafton. Håll utkik efter
elevens mellandagsrea för att inte missa de bästa erbjudanden inom makeup, hudvård, hårvård och parfym. Vi har ett stort utbud med flera av de stora varumärkena på vår rea. Då kan du passa på att köpa det där du ville ha men inte fick i julklapp. Eller vill du lyxa till det lite? Då är det hög tid att se över vad du har hemma i badrumshyllan och handla nya fräscha skönhetsfynd. Antingen ser du mellandagsrean som ett ypperligt tillfälle att fynda produkter som du använder dagligen. Eller så passar du på att slå till på den där lite galna färgen som du är sugen på med inte beredd att betala fullt pris för.

Tips på produkter som är bra att fynda på mellandagsrean:

Parfym: Man kan aldrig ha för många parfymer. Så passa på att uppdatera och komplettera din doftgarderob. Hitta din nya drömdoft, oavsett om du är ute efter en frisk, blommig, sensuell, djärv, fruktig, tyngre träig doft så har vi något för dig. Dessutom har vi doftljus som skapar en härlig atmosfär till ditt hem.

Hudvård: Kanske är det dags att börja en ny hudvårdsrutin lagom till det nya året? Ljuvlig hudvård som serum, ansiktskräm och ansiktsmask är utmärkta produkter att skämma bort dig själv och din hy med. Och glöm inte att anpassa din hudvård efter säsong. På vintern behöver du oftast lite mer näringsrika krämer och på sommaren lite lättare.

Duschkräm: Är det något som alltid går åt så är det duschkräm, speciellt om ni är fler i familjen som använder samma. Passa på att fylla på hemma i badrumsskåpet så behöver du inte oroa dig för att du står utan en morgon.

Schampo och balsam: Ytterligare två saker som det är rykande åtgång på, så passa på att bunkra upp med det också nu när du dessutom får ett bättre pris.

Makeup: Sugen på att uppdatera din sminkväska med lite nya roliga färger, men inte är beredd . att betala fullt pris för något som du inte brukar köpa i vanliga fall. Då är mellandagsrean ett perfekt tillfälla att testa något nytt utan att det kostar skjortan. Gå loss bland läppstift, ögonskuggor, rouge, eyeliner, läppglans och mycket mer och köp den där lite roliga grejen, som kanske blir din nya favoritprodukt?