Meraki
Diffuser

Slutsåld Fri frakt från 199kr

Du sparar 62 kr

187 kr 249 kr

25%
Nyhet

Du sparar 62 kr

187 kr 249 kr

Variant : Shadow Lake 180 ml
Passar ihop med
Beskrivning

Dessa 8 doftpinnar heter Shadow Lake och är tillverkade av Meraki. De förvandlar ditt hem till ett avkopplande utrymme då doften ständigt sprids tills vätskan avdunstar. Sätt bara i pinnarna i vätskan och placera den där du vill skapa en välkomnande atmosfär. När du inte kan hålla ögonen på ett levande ljus är doftpinnar ett praktiskt och elegant alternativ. Njut av den spännande doften av Shadow Lake som öppnar med inslag av apelsin och bergamott. Doften utvecklas snart med daidai-blommor och petitgrain och avrundas med varm mysk.

Artikelnummer: 97878
Ingredienser

Sticks: Polyester fiber.Contains: Linalool,hexyl salicylate, dipentene, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-octahydr o-2,3,8,8-tetramethyl-2-naphthyl)ethan-1-one, 2-(4-tert-butylbenzyl)propionaldehyde, citronellol.May cause an allergic skin reaction.Harmful to aquatic life with long lasting effects.If skin irritation or rash occurs: Get medical advice/attention.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.