Meraki
Diffuser

Slutsåld Fri frakt från 199kr

Du sparar 62 kr

187 kr 249 kr

25%
Nyhet

Du sparar 62 kr

187 kr 249 kr

Variant : Wild Meadow 180 ml
Passar ihop med
Beskrivning

Wild Meadow är en elegant uppsättning med 8 doftpinnar från Meraki. De förvandlar ditt hem till ett lugnt utrymme med en lätt och blommig doft. Sätt bara i pinnarna i vätskan och placera den där du vill skapa en välkomnande atmosfär. Doften sprids ständigt tills vätskan avdunstar. När du inte kan hålla ögonen på ett levande ljus är doftpinnar ett praktiskt och elegant alternativ. Placera i hallen för att välkomna gäster, eller i badrummet. Doften i Wild Meadow öppnas med inslag av grapefrukt och citron, följt av en blommig mitt av ros, magnolia och liljekonvalj. Mysk används som basnot och lägger till ett subtilt djup.

Artikelnummer: 97879
Ingredienser

Sticks: Polyester fiber.Contains: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naphthyl)ethan-1-one, ?-hexylcinnamaldehyde, citronellol, linalyl Acetate, coumarin, hexyl salicylate, dipentene.May cause an allergic skin reaction.Harmful to aquatic life with long lasting effects.If skin irritation or rash occurs: Get medical advice/attention.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.