Rituals...
Rituals The Ritual of Hammam Home Fragrance Sticks

Ej i lager Fri frakt från 199kr

Du sparar 75 kr

175 kr 250 kr

Du sparar 75 kr

175 kr 250 kr

Variant : 230 ml
Passar ihop med
Beskrivning

Doftstickor är den perfekta inredningsdetaljen till både hem och arbetsplats. The Ritual of Hammam Home Fragrance Sticks är baserade på uppfräschande eukalyptus och rosmarin, vilka ger en kryddig och aromatisk doft som passar bra till t.ex vardagsrum, badrum och kök.

Tips! För en extra doftupplevelse, kombinera doftpinnarna med det matchande doftljuset The Ritual of Hammam Scented Candle.

  • Räcker i ca 3 månader

Innehåll: 230 ml

Användning

Arrangera de eleganta, naturliga pinnarna i den doftfyllda glasbehållaren. Formulan är framtagen så att du ska slippa vända på pinnarna, men vill man ha en extra dofupplevelse så rekommenderas ändå att vända på dem ibland, men observera då att produkten inte kommer att räcka kortare än 3 månader.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Ingredienser

Linalool,Alpha-Isomethyl Ionone.,Limonene,Geraniol,Citronellol,PENTADECALACTONE,Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes,HELIOTROPINE,EUCALYPTOL,4-TERT-BUTYLCYCLOHEXYL ACETATE,BETA-PINENES

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.