Lacoste
Eau De Lacoste Noir EdT

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
549 kr
549 kr
Variant : EdT 50 ml
Passar ihop med
Lacoste
75 ml
Beskrivning

Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Noir EdT är en modern tolkning av en klassisk aromatisk doft. Med friska, djupa toner av intensitet har denna uppfriskande doft likheter med skymningen. Dagens och nattens element slås samman och skapar en unik stund.

Doften öppnar med röda bär, basilika och vattenmelon. I hjärtat finner vi blomster av magnolia, absinth och lavandel. Doften avslutas sensuellt med choklad, patchouli och kumarin. Denna intensiva, maskulina doft ger dig värme och låter dig drömmas bort till den mystiska sinnesbilden av övergången från dag till natt, från ljus till mörker.

Doftnoter

Toppnoter

Röda Bär, Basilika & Vattenmelon.

Hjärtnoter

Magnolia, Absinth och Lavendel.

Basnoter

Choklad, Patchouli & Kumarin.

Ingredienser

BHT,Linalool,Aqua,Citral,Coumarin,Limonene,Disodium EDTA,Geraniol,Eugenol,Methyl Cyclodextrin,Parfume,Alcohol Denat,Ethylhexyl Methoxcinnamate,Diethylamino Hydroxybenoyl Hexyl Benzoate

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.