Paco Rabanne
Pure XS EdT

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 135 kr

540 kr 675 kr

Du sparar 135 kr

540 kr 675 kr

Variant : EdT 50 ml
Passar ihop med
Paco Rabanne
75 ml
Beskrivning

Paco Rabanne's Pure XS från 1993 gör här en bokstavligt talat oemotståndlig comeback med Pure XS EdT, med en mer modern och sofistikerad framtoning än originalet. Kompositionen beskrivs som en orientalisk kombination av fräscha kryddor och varma noter av harts och trä. Parfymskaparna Anne Flipo och Caroline Dumur lyckas förmedla känslan av pirrande längtan och brinnande njutning genom att kombinera två ackord som kontrasterar och harmoniserar med varandra i ett perfekt överdåd, precis som mannen denna utsökta doft är till för.

Som en explosion av fräschhet öppnar Pure XS EdT upp med nästan isande ingefära, perfekt upplyft av kryddig, maskulin timjan och gröna ackord. Toppnoterna övergår i ett hjärta av kanel som följs upp av ståtlig vanilj med element av läder, sprit och mysk likt den perfekta kryddiga synden. Till sist är det dags för denna härlighet att sjunka ner i en värmande bas av sockerbeströdd myrra. Pure XS EdT är en doft likt ingen annan; en vibrerande, sensuell och maskulin doft med den perfekta blandningen mellan varmt och kallt samt mjukt och intensivt.

  • Lanserad: 2017

Toppnoter

Ingefära, gröna ackord & timjan

Hjärtnoter

Vanilj, kanel, läder & sprit

Basnoter

Cederträ, myrra & socker

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.