Lumene
CC Cream

(81 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Fair 30ml 30 ml
Beskrivning

Lumene CC Color Correcting Cream är en multifunktionell produkt som ger ett naturligt resultat. Denna färgade cremen innehåller innovativ teknik som gör att den känns och ser lätt hud på huden, samtidigt som den ger bra täckning och en halvmatt silkesfinish. Lumene CC Color Correcting Cream är otroligt lätt att applicera på det sättet som du själv föredrar. Använder du en svamp, och också en fuktad sådan, så får du en lättare täckning utav produkten. Detsamma gäller om du väljer att applicera direkt med fingrarna. Väljer du istället att applicera med en pensel eller borste, så byggs produkten upp snabbare och blir mer heltäckande.

Cremen hjälper till att ge en pigg och fräsch look, ger intrycket utav en jämn hudton och minimerar rodnad - resultat som du kan se så fort den läggs på huden! Lumene's CC Cream är berikad med färskt arktiskt källvatten, och också hjortronfröextrakt som är rikt på antioxidanter och lingonfröolja.

  • Denna produkten finns tillgänglig i 6 olika nyanser.

Innehåll: 30 ml

Sex fantastiska egenskaper i en och samma produkt:

  • Foundation - en lätt men vältäckande sammansättning som hjälper till att täcka rodnader och andra typer av ojämn hudton. Innehåller silikon som gör att den mjukt glider på huden, samtidigt som den hjälper till att täcka förstorade porer. Nyanserna är framtagna för att neutralisera färgen på röda hudpartier.

  • Concealer - hemligheten bakom täckning är makeupbasens sammansättning, vilket är en blandning av titandioxid samt mängden pigment.

  • Primer - silikonerna i produkten hjälper till att sudda ut synliga porer och fina linjer.

  • Illuminator - uppljusande pigment, som ger en look full av lyster och agerar som en highlighter på huden

  • Solskyddsfaktor 20, perfekt solskydd året om, och hjälper också till att arbeta lite förebyggande.

  • Hållbar - kombinationen utav att vara primer, foundation, concealer och att ge lyster samtidigt gör den till den ultimata produkten i din sminkneccesär!

Artikelnummer: 42956

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt