IsaDora
Color Correcting Concealer

(4 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
169 kr
169 kr
Variant : 30 Anti-Redness 4 g
Beskrivning

En perfekt concealer-palett för dig som vill reducera synligheten av rodnad i ansiktet! IsaDoras Color Correcting Concealer Anti-Redness innehåller fyra nyanser som effektivt hjälper till att ge dig en piggare, fräschare look.

Den gröna färgkorrigeraren hjälper till att effektivt dölja synligheten av rodnad. Med två concealers kan du blanda fram just din nyans för att dölja mindre blemmor, och med den persikofärgade concealern kan du dölja mörka ringar under ögonen och även blå/lila vener. Med highlightern ljusar du upp och ger huden lyster - en produkt, flera funktioner!

  • Passar dig med rodnad.

Innehåll: 4 g

Användning

Applicera den gröna nyansen för att dölja rodnader.

Använd den persikofärgade nyansen för att dölja mörka ringar under ögonen, blanda sedan två concealers för att matcha din hudton.

Använd highlightern för att ljusa upp och ge lyster till huden.

Ingredienser

Eftersom ingredienssammansättningar ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För en korrekt ingrediensförteckning hänvisar vi därför till förpackningarna.

Upptäck mer som Color Correcting Concealer

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt