IsaDora
Cover Up Long-Wear Cushion Concealer

(1 Recensioner)
Ej i lager Fri frakt från 249kr

Du sparar 34 kr

135 kr 169 kr

Du sparar 34 kr

135 kr 169 kr

Variant : Fair Blonde 4.2 ml
Beskrivning

En flytande concealer som ger långvarig täckning med en mjuk, matt finish. Cover Up Long Wear Cushion Concealer hjälper till att enkelt kamouflera ojämn pigmentering, imperfektioner och mörka ringar. Concealern har en mjuk svamp-applikator för smidig applicering även när du är på språng och behöver en snabb touch-up under dagen.

  • Flytande textur

  • Hög täckning

  • Lång hållbarhet

  • Perfekt att ha med i handväskan

  • Mjuk matt finish

  • Återfuktande, passar alla hudtyper

Innehåll: 4.2 ml

Användning

  1. Använd concealern genom att vrida botten av pennan, det kommer att höras ett klickande ljud och concealer kommer att doseras ut perfekt via den mjuka kuddapplikatorn.

  2. Buffa applikatorn på de områden du önskar täcka. Den mjuka kudden är bekväm mot huden och jobbar snabbt i formulan i huden utan kladd eller ojämnheter.

Ingredienser

Eftersom ingredienssammansättningar ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För en korrekt ingrediensförteckning hänvisar vi därför till förpackningarna.

Upptäck mer som Cover Up Long-Wear Cushion Concealer

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt