IsaDora
Cover Up Long-Wear Cushion Concealer

(1 Recensioner)
Ej i lager Fri frakt från 199kr

Du sparar 32 kr

127 kr 159 kr

Du sparar 32 kr

127 kr 159 kr

Variant : Fair Blonde 4.2 ml
Beskrivning

En flytande concealer som ger långvarig täckning med en mjuk, matt finish. Cover Up Long Wear Cushion Concealer hjälper till att enkelt kamouflera ojämn pigmentering, imperfektioner och mörka ringar. Concealern har en mjuk svamp-applikator för smidig applicering även när du är på språng och behöver en snabb touch-up under dagen.

  • Flytande textur

  • Hög täckning

  • Lång hållbarhet

  • Perfekt att ha med i handväskan

  • Mjuk matt finish

  • Återfuktande, passar alla hudtyper

Innehåll: 4.2 ml

Användning

  1. Använd concealern genom att vrida botten av pennan, det kommer att höras ett klickande ljud och concealer kommer att doseras ut perfekt via den mjuka kuddapplikatorn.

  2. Buffa applikatorn på de områden du önskar täcka. Den mjuka kudden är bekväm mot huden och jobbar snabbt i formulan i huden utan kladd eller ojämnheter.

Ingredienser

Eftersom ingredienssammansättningar ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För en korrekt ingrediensförteckning hänvisar vi därför till förpackningarna.

Upptäck mer som Cover Up Long-Wear Cushion Concealer

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product