Smink

Foundation

Foundation är grunden i din makeuprutin och den perfekta basen för andra sminkprodukter som rouge, highlighter eller puder. Många nöjer sig dock också med att använda endast foundation för att få huden att se naturligt fräsch ut. Foundation kommer i olika varianter; välj mellan puder-, flytande- och krämform som med sina olika formuleringar och texturer passar olika slags looks och hudtyper. En foundations täckningsgrad varierar efter typ av produkt och efter hur, och i vilken mängd den appliceras.

Välj mellan ett alltifrån skirt och naturligt till ett fullt täckande resultat, och därtill mellan en matt eller lystrig finish. Applicera din foundation med hjälp av en pensel, borste eller makeup-svamp. Testa till exempel någon av alla smarta makeup-svampar från prisade Beautyblender.

När du ska välja foundation
Fundera över vad du vill få ut av din foundation. Full täckning? Lättare täckning? Matt eller lystrig finish? Ska den ha vårdande egenskaper? Ett inbyggt solskydd kanske? Och hur mycket du är beredd att betala? Foundations kommer i alla prisklasser.

Välj rätt nyans! Din foundation ska smälta ihop med din naturliga hudton. Prova färgen genom att applicera lite foundation på käklinjen precis ovanför halsen. Om färgen smälter in och blir i stort sett osynlig så har du hittat rätt nyans. Kontrollera i dagsljus för att vara helt säker.

Hos oss hittar du ett brett urval av foundations från märken som Lancôme, Clinique, Elizabeth Arden, bareMinerals, Lumene och Sensai som ger täckning och lyster åt alla hudtoner!

Filtrera