bareMinerals
Blemish Rescue Skin-Clearing Loose Powder Foundation

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
455 kr
455 kr
Variant : Medium 3C 6 g
Beskrivning

bareMinerals Blemish Rescue Skin-Clearing Loose Powder Foundation är en lättviktig mineralfoundation som täcker huden skonsamt och reducerar synligheten av blemmor med 0.5% salicylsyra för att främja en klarare och mer hälsosam hud. Den innehåller även havreprotein som tar hand om och ger näring till huden. Denna foundation låter huden andas och ger en byggbar medium-till-full täckning med en matt naturlig finish som varar hela dagen.

Till skillnad från andra foundations mot blemmor som kan torka ut huden innehåller blemish rescue & trade foundation ett fuktgivande mineralkomplex för att hålla huden återfuktad medan en mineralblandning av zink, svavel och kaolinlera arbetar tillsammans för att hålla huden matt och rena porerna samt fytosfingosin som optimerar hudens skydd mot bakterier.

  • Mineralrikt puder

  • Matt och långvarigt resultat

  • Återfuktande formula

  • Skyddar huden mot bakterier

  • Torkar inte ut huden

Innehåll: 6 g

Upptäck mer som Blemish Rescue Skin-Clearing Loose Powder Foundation

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.