Shiseido
Synchro Skin Glow Luminizing Fluid Foundation

(5 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr

Du sparar 115 kr

460 kr 575 kr

Du sparar 115 kr

460 kr 575 kr

Variant : Rose 3 30 ml
Kampanj

Vid köp av två valfria makeup-produkter från Shiseido får du just nu ett set, värde 365 kr. 

Beskrivning

Uppnå naturligt strålande look som håller hela dagen! Shiseido Synchro Skin Glow Luminizing Fluid Foundation är en smart, återfuktande foundation som matchar din huds tillstånd under dagen, och ger en frisk "glow" utan att vara glansig. Avancerad teknologi gör att Synchro Glow "synkroniserar" med din egen hudton och fuktnivå för att bibehålla en perfekt finish under dagen. Huden får en fräsch, vacker look med reducerad synlighet av fina linjer och porer.

Med Shiseido Synchro Glow kan du jobba upp täckning beroende på önskemål och behov. Den serumliknande texturen lägger sig så lätt på huden att du inte ens känner att den är där. Formulan är berikad med arganolja, tranbärsfrö-olja och extrakt från yuzu-frö som har återfuktande egenskaper och hjälper huden att bibehålla en ungdomlig smidighet, och extrakt från vild timjan bidrar med antioxidanter.

  • Ger fukt i upp till 8 timmar

  • Lystergivande effekt

  • "Synkroniserar" med din egen hudton och fuktnivå

  • Serumliknande, lätt textur

  • Bredspektrat SPF 20

  • Finns i flera nyanser

Innehåll: 30 ml

Användning

Skaka flaskan väl. Applicera efter din hudvårdsrutin, jobba inifrån och ut. Applicera i tunna lager tills önskad finish och täckning är uppnådd.

Upptäck mer som Synchro Skin Glow Luminizing Fluid Foundation

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt