Ole Henriksen
Truth

(4 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
525 kr
525 kr
Variant : Banana Bright Face Primer 30 ml
Beskrivning

Ole Henriksen Truth Banana Bright Face Primer är en primer med uppljusande pigment som ger lyster åt hela ansiktet. Den kan användas under makeup, blandas med foundation, läggas på som en highlighter eller användas ensam då den ger fantastisk lyster.

Banana Bright Face Primer hjälper till att jämna ut fina linjer och rynkor, samtidigt som den mjuka formulan främjar för en längre hållbarhet på din makeup. Den är berikad med vitamin C, Ole's "gyllene standard" för att verka mot synliga ålderstecken samt vitamin E, en antioxidant som vårdar och ger huden näring.

När Banana Bright Eye Creme lanserades slog den alla försäljningsrekord och klättrade snabbt upp till toppen bland ögonkrämer. Då många valde att använda krämen i hela ansiktet på grund av den vackra lystern den ger bestämde sig Ole Henriksen för att ta fram denna lystergivande primer.

  • Lystergivande primer.

  • Använd ensam, under makeup, som highlighter eller blanda med din foundation.

Innehåll: 30 ml

Upptäck mer som Truth

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product