IsaDora
Velvet Touch Ultra Cover Compact Powder SPF20

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
169 kr
169 kr
Variant : Warm Vanilla 7.5 g
Beskrivning

Det finns några skönhetsprodukter som inte alltid uppfattas som så glamourösa, men som utgör en säker bas och som alltid levererar. Velvet Touch Sheer Cover Compact Powder är en sådan basprodukt. Dess viktlösa formula är silkeslen och motverkar glans. Pudret har en mjukt utsuddande effekt som minimerar synlighet av fina linjer och banar väg för silkeslen blankfri hud som andas. Enkelt uttryckt så är pudret perfekt för både morgonrutin och en daglig uppfräschning.


* Cruelty free
* ftalmologiskt testad
* Oparfymerad.
• Naturlig täckning (medium)
• Matt finish med viktlös känsla
• Motverkar glans och jämnar ut hudtonen


 

Användning

Svep den medföljande applikatorn över pudret och applicera det över ansiktet. Önskas en ännu lättare täckning kan du med fördel välja en luftig puderborste. Fokusera på t-zonen för ett naturligt och fräscht resultat. Med en mindre puderborste kan du rikta in dig på områdena runt hakan, näsan och pannans mitt.

Ingredienser

Eftersom ingredienssammansättningar ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För en korrekt ingrediensförteckning hänvisar vi därför till förpackningarna.

Upptäck mer som Velvet Touch Ultra Cover Compact Powder SPF20

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.