Elizabeth Arden
Fourever Bronzing Powder

(2 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
449 kr
449 kr
Variant : Deep 2 15 g
Beskrivning

Skapa ett solkysst skimmer och framhäv dina drag med den här fyra-i-ett-produkten bestående av highlighter, rouge, konturpuder och bronzer. Använd highlightern för att ljusa upp och förstärka dina drag, konturpudret för att skulptera och skapa dimension, bronzern för att lyfta fram en naturlig, gyllene glöd och rouget för en naturligt perfekt rodnad. Hudbalanserande ingredienser återfuktar torr hud, absorberar överskottsglans och ger en snygg matt finish.

  • 4-i-1

  • Hudvårdande ingredienser som balanserar

Användning

Börja med att använda den mörkaste skuggan längs med kindbenens djupaste punkt, längs med hårfästet och käklinjen. Var lätt på handen när du applicerar och bygg på om du vill ha en mer definierad kontur. Förstärk dragen genom att ljusa upp huden på kindbenen, näsryggen, mitten av ögonlocket, på amorbågen och nyckelbenet. Avsluta med att applicera rouge på kindbenens högsta punkt. Vill du ha en lite mer gyllene look fungerar bronzern jättebra.

Upptäck mer som Fourever Bronzing Powder

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt