the Balm
Cabana Boy Shadow/Blush

(12 Recensioner)
Ej i lager Fri frakt från 249kr

Du sparar 41 kr

164 kr 205 kr

Du sparar 41 kr

164 kr 205 kr

Variant : Dusty Rose 8 g
Beskrivning

CabanaBoy är ett puderrouge som ger en härlig ros-rosa ton till dina kinder med förnimmelse om solvärmda stränder och salta bad. CabanaBoy är lättarbetat rouge som ger en slät och jämn konsistens på din hud med en aura av elegans, så förbered dig på pojkarnas uppmärksamhet.

Ingredienser

May contain:,Mica,Dimethicone,Caprylic/Capric Triglyceride,Polyisobutene,Silica,Titanium Dioxide (CI 77891),Iron Oxides (CI 77491),Polyethylene,Sodium Dehydroacetate,Bismuth Oxychloride (CI 77163),Carmine (CI 75470),Ultramarines (CI 77007),Boron Nitride,Synthetic Wax,PTFE,Isoeicosane

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som Cabana Boy Shadow/Blush

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt