the Balm
Down Boy Shadow/Blush

(6 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 51 kr

154 kr 205 kr

Du sparar 51 kr

154 kr 205 kr

Variant : Baby Pink 9 g
Beskrivning

Denna ljusrosa skugga/rouge kommer att lägga till precis rätt mängd färg för att se till att du väcker uppmärksamhet. Formeln är paraben-fri och framtagen av finkornigt pulver, vilket bidrar till att ge en jämn och slät yta på huden. Ljusreflekterande partiklarna ger också ut en aura av elegans. När du inte kan hålla pojkarna borta, skylla det på rouget.

Innehåll: 9.9 g

Ingredienser

Mica,Dimethicone,Caprylic/Capric Triglyceride,Polyisobutene,Silica,Titanium Dioxide (CI 77891),Polyethylene,Bismuth Oxychloride (CI 77163),Iron Oxides (CI 77492),Carmine (CI 75470),Boron Nitride,PTFE,Isoeicosane

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som Down Boy Shadow/Blush

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product