bareMinerals
Blemish Rescue Skin-Clearing Loose Powder Foundation

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
445 kr
445 kr
Variant : Medium 3C 8 g
Andra färger :
Kampanj

Vid köp av två valfria produktet från bareMinerals får du denna fina gåva. Värde 410 kr. 

Beskrivning

bareMinerals Blemish Rescue Skin-Clearing Loose Powder Foundation är en lättviktig mineralfoundation som täcker huden skonsamt och reducerar synligheten av blemmor med 0.5% salicylsyra för att främja en klarare och mer hälsosam hud. Den innehåller även havreprotein som tar hand om och ger näring till huden. Denna foundation låter huden andas och ger en byggbar medium-till-full täckning med en matt naturlig finish som varar hela dagen.

Till skillnad från andra foundations mot blemmor som kan torka ut huden innehåller blemish rescue & trade foundation ett fuktgivande mineralkomplex för att hålla huden återfuktad medan en mineralblandning av zink, svavel och kaolinlera arbetar tillsammans för att hålla huden matt och rena porerna samt fytosfingosin som optimerar hudens skydd mot bakterier.

  • Mineralrikt puder

  • Matt och långvarigt resultat

  • Återfuktande formula

  • Skyddar huden mot bakterier

  • Torkar inte ut huden

Innehåll: 8 g

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.