Ecooking
Eyelash & brow Brush

Endast 1 kvar Fri frakt från 199 kr Redo att skickas
195 kr
195 kr
Beskrivning

BRUSHES

Oavsett vilken makeup look du vill ha är en av våra borstar perfekt för dig.

Att applicera makeup perfekt kräver bra makeup borstar. Och här bör du aldrig underskatta den perfekta borsten! En bra borste gör det märkbart lättare att applicera makeup smidigt och jämnt på huden.

Eyelash & Brow Brush

Ögonbrynsborsten används för att borsta upp ögonbrynen i önskad form.

BRA ATT VETA

Det är bäst för din borste om du rengör den en gång i veckan. På så sätt kommer det att hålla längre, och det hjälper också till att minimera bakterier. Rengör borsten med intim tvätt eller ett milt, doftfritt schampo. Kom ihåg att vatten kan lösa upp lim, så när du tar hand om din borste är det viktigt att hålla vatten borta från limmet och handtaget när du tvättar borsten. Låt det torka på en ren, torr handduk så att vatten inte går in i den limmade fogen.

VISSTE DU ATT

Alla våra borstar är gjorda av syntetiskt hår och är därför veganska.

FÖRPACKNINGSINFORMATION

Plasthandtag med mjuka syntetfibrer.

ANVÄNDNING

Använd borsten som passar dig för att sätta på dig sminket du vill ha. Vi rekommenderar att du tvättar borsten (som förklaras nedan) innan du använder den första gången.

Du kan också skapa din egen ögonfranslook genom att applicera flera lager mascara och sedan använda Eyelash & Brow Brush för att få den perfekta formen du vill ha. En franslook med mycket volym kan ge spretiga fransar, men du kan använda Eyelash & Brow Brush för att separera fransarna.

Artikelnummer: 114377
Dosering & Användning

1. Applicera ett tunt lager Base Coat och låt torka. 2. Applicera ett tunt lager nagellack. 3. När nagellacket har torkat kan du avsluta med ett lager Top Coat.

Upptäck mer som Eyelash & brow Brush

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.