Ardell
Brush On Lash Adhesive

(4 Recensioner)
Endast 3 kvar Fri frakt från 199 kr Redo att skickas

55 kr Ord. pris 65 kr

-15% product.discountbadge

55 kr Ord. pris 65 kr

Variant :
Beskrivning

Ett franslim för en perfekt, lätt och snabb applicering av lösögonfransar. En latexfri formula som är och förblir genomskinlig efter applicering. Dess pensel underlättar och minskar kladd vid applicering.

Innehåll: 5 ml

Användning

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Artikelnummer: 49884
Användning

Applicera lim längs "bandet" på lösögonfransarna och placera mot ögonlocket så nära fransarnas rötter som möjligt. Använda fingertoppar, tryck försiktigt i hörnen och längs bandet för att fästa.

Ingredienser

Eau),Alcohol,Acrylates Copolymer,Sorbitol,Water (aqua

Upptäck mer som Brush On Lash Adhesive

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt