Ardell
Individual Lash

Ej i lager Fri frakt från 199kr
79 kr
79 kr
Variant : Mini Black
Beskrivning

Ardell DuraLash Flare Mini Black - Det närmsta man kan komma till naturliga fransar. Dessa individuella fransar är permanent böjda, vattensäkra, lätta att applicera och sköna att ha på sig, och ger en vacker naturlig look.

De är så naturliga att du kan komma att glömma att de sitter där och tas de väl hand så kan de sitta kvar i upp till 6 veckor per gång.

Innehåller 56 individuella fransar i mindre & kortare version.

Ardell DuraLash Flare Mini Black

Rengör noggrant dina fransar och ögonlock så de är rena från make-up och olja. Droppa några droppar av Eyelash Adhesive på en bit folie. Varsamt lyft en DuraLash från hållaren med pincett och doppa änden i limmet. Starta från mitten av ögonlocket och applicera en i taget genom att placera fransklustret ovanpå en av dina egna fransar med kanten så nära som möjligt, utan att nudda ögonlocket. Pressa försiktigt med fingertopparna till dess att fransarna sitter fast. Arbeta utåt. Återgå sedan till mitten och jobba inåt mot ögonvrån. Applicera 10-15 extra-fransar per öga.

DuraLashes ska bytas ut samtidigt som dina naturliga fransar förnyas. Runt 4 till 5 veckor.

Vård och rengöring

Rengör fransarna med kallt vatten. Oljebaserade rengöringsprodukter mjukar upp limmet. Rengör försiktigt. Gnugga inte eller handdukstorka ögonen. Låt dina fransar lufttorka.

Upptäck mer som Individual Lash

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product