Maybelline
Tattoo Brow Peel-Off Tint

(5 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Medium 5 g
Beskrivning

Definierade ögonbryn som sitter i flera dagar! Tattoo Brow Peel-Off Tint från Maybelline New York är märkets första semipermanenta "bryntatuering"; en flytande gel som ger dina bryn en smickrande färg och form som sitter i upp till 3 dagar. Färgen är semipermanent och försvinner gradvis i takt med att du rengör huden. Formulan är berikad med bidrottninggelé och aloe vera för en vårdande effekt.

Tattoo Brow Peel-Off Tint är en oerhört smidig produkt som sparar mycket tid på morgonen som du istället kan lägga på annat. Gelen är lätt att applicera och enkel att korrigera under tiden ifall det skulle bli ojämnt.

  • Semipermanent brynfärg

  • Tillgänglig i 3 nyanser

  • Smidig att applicera

  • Färg sitter i upp till 3 dagar

Användning

Applicera & låt torka
Applicera Tattoo Brow Peel-Off Tint över hela brynen och i önskad form. Låt torka i minst 20 minuter. För allra bäst resultat, låt sitta i ca 2 timmar.

Dra av & uppenbara!
Dra av den torkade gelen varsamt från brynen med början från inre ögonvrån.

Artikelnummer: 46036

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt